Închide meniul

DDB dă de pământ cu Pablo Cortacero: “Spălare de bani și înșelăciune”. Fanii vor ca spaniolii să dispară din Ștefan cel Mare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2021, 9:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

DDB dă de pământ cu Pablo Cortacero: “Spălare de bani și înșelăciune”. Fanii vor ca spaniolii să dispară din Ștefan cel Mare

Hepta

Cortacero, acuzații grave

Andrei Gerea s-a declarat un fan înfocat al lui Dinamo. El încearcă acum să-și salveze echipa favorită de la faliment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Gerea: "Am fost ultras, eram pe garduri la Dinamo"

„Înainte să fiu ministru, eram pe garduri la Dinamo. Am fost suporter, ultras cum se spune acum. Toată tinerețea mi-am petrecut-o acolo, sunt fan al roș – albilor. Acum m-am implicat. Cumpărăm bilete, ca să ajutăm clubul. Avem multă treabă.

N-a fost greu să aleg DDB. Proiectul Peluzei Cătălin Hîldan a fost cel care m-a convins. În board-ul DDB s-au reunit profesioniști, oameni corecți. Garantez pentru acești oameni. Mi-am dat seama că se poate construi ceva”, a spus Gerea pentru Pro Sport. 

Andrei Gerea a ocupat de două ori funcția de ministru în Guvernul României. El a fost Ministru al Economiei, dar și al Energiei. Gerea s-a atașat de Dinamo de la o vârstă fragedă, când practica polo în cadrul clubului alb-roșu.

DDB îi acuză pe spanioli de spălare de bani și înșelăciune

Andrei Gerea are o poziție clară față de Pablo Cortacero. DDB va încerca să scape cu orice preț de spanioli din Ștefan cel Mare. Suporterii vor face apel la organele legii.

Reclamă

„M-am înscris în DDB în 2019, celălalt proiect s-a născut mort (n.red. – ADPD). Cornel Dinu și-a dat seama că acest proiect DDB e ceea ce trebuie, nu întâmplător s-a ajuns la peste 13.000 de membri. Ne gândim și cred că putem ajunge la 20.000 de oameni.

Avem și susținerea lui Nicolae Badea, care are o participare minoritară. Dinamo va ajunge în mâna suporterilor. Întăi trebuie să scăpăm de Pablo Cortacero, apoi lucrurile se vor regla. Trebuie să-l aducem la ordine pe acest domn. Vom sesiza organele legii în privința acestor infracțiuni ale spaniolilor. Cred că există un caz de spălare de bani și de înșelăciune”, a completat Gerea. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și