Închide meniul

DDB dă de pământ cu Pablo Cortacero: “Spălare de bani și înșelăciune”. Fanii vor ca spaniolii să dispară din Ștefan cel Mare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2021, 9:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

DDB dă de pământ cu Pablo Cortacero: “Spălare de bani și înșelăciune”. Fanii vor ca spaniolii să dispară din Ștefan cel Mare

Hepta

Cortacero, acuzații grave

Andrei Gerea s-a declarat un fan înfocat al lui Dinamo. El încearcă acum să-și salveze echipa favorită de la faliment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Gerea: "Am fost ultras, eram pe garduri la Dinamo"

„Înainte să fiu ministru, eram pe garduri la Dinamo. Am fost suporter, ultras cum se spune acum. Toată tinerețea mi-am petrecut-o acolo, sunt fan al roș – albilor. Acum m-am implicat. Cumpărăm bilete, ca să ajutăm clubul. Avem multă treabă.

N-a fost greu să aleg DDB. Proiectul Peluzei Cătălin Hîldan a fost cel care m-a convins. În board-ul DDB s-au reunit profesioniști, oameni corecți. Garantez pentru acești oameni. Mi-am dat seama că se poate construi ceva”, a spus Gerea pentru Pro Sport. 

Andrei Gerea a ocupat de două ori funcția de ministru în Guvernul României. El a fost Ministru al Economiei, dar și al Energiei. Gerea s-a atașat de Dinamo de la o vârstă fragedă, când practica polo în cadrul clubului alb-roșu.

DDB îi acuză pe spanioli de spălare de bani și înșelăciune

Andrei Gerea are o poziție clară față de Pablo Cortacero. DDB va încerca să scape cu orice preț de spanioli din Ștefan cel Mare. Suporterii vor face apel la organele legii.

Reclamă

„M-am înscris în DDB în 2019, celălalt proiect s-a născut mort (n.red. – ADPD). Cornel Dinu și-a dat seama că acest proiect DDB e ceea ce trebuie, nu întâmplător s-a ajuns la peste 13.000 de membri. Ne gândim și cred că putem ajunge la 20.000 de oameni.

Avem și susținerea lui Nicolae Badea, care are o participare minoritară. Dinamo va ajunge în mâna suporterilor. Întăi trebuie să scăpăm de Pablo Cortacero, apoi lucrurile se vor regla. Trebuie să-l aducem la ordine pe acest domn. Vom sesiza organele legii în privința acestor infracțiuni ale spaniolilor. Cred că există un caz de spălare de bani și de înșelăciune”, a completat Gerea. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pablo Cortacero, acuzații grave
  • DDB vrea să preia tot pachetul de acțiuni la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și