Închide meniul

Australian Open 2021 | În ce stare e Simona Halep înaintea duelului cu Ajla Tomljanovic: “Spatele mi-a fost blocat”

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2021, 8:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Australian Open 2021 | În ce stare e Simona Halep înaintea duelului cu Ajla Tomljanovic: “Spatele mi-a fost blocat”

profimediaimages

În ce stare e Simona Halep

"Am avut probleme cu spatele acum câteva zile. A fost prea frig pe teren din cauza aerului condiționat, atunci când s-a închis acoperișul, așa că spatele mi-a fost ușor blocat. Am urmat un mic tratament, iar acum mă simt foarte, foarte bine”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, calificată în turul al doilea la Australian Open 2021 

Românca a câștigat fără emoții meciul cu Lizette Cabrera (6-2, 6-1) și s-a calificat în turul al doilea de la Australian Open. Deși diferența a fost clară, Halep a recunoscut că a avut emoții înaintea meciului cu Cabrera. 

"Am avut emoții înaintea meciului, trebuie să recunosc. Mereu este frumos să am persoane alături de mine și să le simt energia. Mi-a lipsit mult asta anul trecut și mă bucur mult că avem șansa să jucăm cu spectatori care să ne privească", a mai spus Halep. 

Simona a avut nevoie de exact o oră pentru a obține victoria cu Lizette Cabrera. În turul al doilea, românca se va duela cu Alja Tomljanovic.

Simona Halep – Alja Tomljanovic la Australian Open 2021 

Simona Halep va juca meciul cu Ajla Tomljanovic, din turul 2 de la Australian Open, miercuri, de la ora 10:00 (ora României), pe arena Margaret Court.  

Reclamă

Simona Halep s-a impus în precedentele patru întâlniri directe cu sportiva de 27 de ani din Australia. La Cincinnati, în 2018, Ajla a condus cu 3-0 şi două break-uri, în setul decisiv, dar Simo a întors incredibil meciul pe care l-a câştigat cu 4-6, 6-3, 6-3

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și