Închide meniul

Lovitură pentru Gigi Becali! Constantin Budescu nu mai vine la FCSB! Ce echipă l-a întors din drum pe starul Astrei cu un salariu fabulos

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 18:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Lovitură pentru Gigi Becali! Constantin Budescu nu mai vine la FCSB! Ce echipă l-a întors din drum pe starul Astrei cu un salariu fabulos

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Budescu nu mai vine la FCSB

Constantin Budescu va ajunge în Arabia încă din această iarnă, din postura de jucător liber de contract, scrie Digi Sport. El va semna o înțelegere pe termen scurt și va încasa 600.000 de euro până în vară. “Budi” are opțiune de prelungire pe încă un an. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu nu mai vine la FCSB 

Budescu merge în Arabia să de dueleze cu Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță. Dacă cei din urmă sunt implicați în lupta pentru titlu, decarul Astrei se va bate la retrogradare în campionatul din Golf. 

Damac este pe penultimul loc în Arabia Saudită. Clubul este la cinci puncte distantă de primul loc care asigură salvarea. Al Fateh, ocupanta poziției respective, are însă un meci mai puțin disputat. 

Nu ar fi prima experiență pentru Budescu în Arabia Saudită. În 2018, Gigi Becali îl vindea șeicilor de la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro. El a petrecut un singur an în zona Golfului, perioadă în care a adunat 24 de meciuri, opt goluri și cinci assist-uri. 

Ioan Niculae: “Vom avea o discuţie şi cred că ne vom înţelege” 

Nu doar șeicii îi dau bătăi de cap lui Gigi Becali. Patronul Astrei, Ioan Niculae, a declarat că Astra va face tot posibilul să-l păstreze pe “magicianul” ei în lotul lui Eugen Neagoe.

Reclamă

“Săptămâna viitoare vom avea o discuţie şi cred că ne vom înţelege. Costică Budescu e un jucător de mare valoare şi trebuie să rămână la Astra" , a declarat Niculae după Astra – FC Argeș 0-2. 

31 de ani are Budescu și este cotat la 2 milioane de euro. El are opt goluri și nouă pase decisive in tricoul Astrei în acest sezon.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și