Închide meniul

Lovitură pentru Gigi Becali! Constantin Budescu nu mai vine la FCSB! Ce echipă l-a întors din drum pe starul Astrei cu un salariu fabulos

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 18:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Lovitură pentru Gigi Becali! Constantin Budescu nu mai vine la FCSB! Ce echipă l-a întors din drum pe starul Astrei cu un salariu fabulos

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Budescu nu mai vine la FCSB

Constantin Budescu va ajunge în Arabia încă din această iarnă, din postura de jucător liber de contract, scrie Digi Sport. El va semna o înțelegere pe termen scurt și va încasa 600.000 de euro până în vară. “Budi” are opțiune de prelungire pe încă un an. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu nu mai vine la FCSB 

Budescu merge în Arabia să de dueleze cu Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță. Dacă cei din urmă sunt implicați în lupta pentru titlu, decarul Astrei se va bate la retrogradare în campionatul din Golf. 

Damac este pe penultimul loc în Arabia Saudită. Clubul este la cinci puncte distantă de primul loc care asigură salvarea. Al Fateh, ocupanta poziției respective, are însă un meci mai puțin disputat. 

Nu ar fi prima experiență pentru Budescu în Arabia Saudită. În 2018, Gigi Becali îl vindea șeicilor de la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro. El a petrecut un singur an în zona Golfului, perioadă în care a adunat 24 de meciuri, opt goluri și cinci assist-uri. 

Ioan Niculae: “Vom avea o discuţie şi cred că ne vom înţelege” 

Nu doar șeicii îi dau bătăi de cap lui Gigi Becali. Patronul Astrei, Ioan Niculae, a declarat că Astra va face tot posibilul să-l păstreze pe “magicianul” ei în lotul lui Eugen Neagoe.

Reclamă

“Săptămâna viitoare vom avea o discuţie şi cred că ne vom înţelege. Costică Budescu e un jucător de mare valoare şi trebuie să rămână la Astra" , a declarat Niculae după Astra – FC Argeș 0-2. 

31 de ani are Budescu și este cotat la 2 milioane de euro. El are opt goluri și nouă pase decisive in tricoul Astrei în acest sezon.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Constantin Budescu nu mai vine la FCSB
  • Lovitură pentru Gigi Bcali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și