Închide meniul

"Ştiu ce înseamnă un derby cu FCSB". Dinamoviştii strâng rândurile după eşecul cu Universitatea Craiova şi promit răzbunare. "Eram un ultras!"

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 20:11

Reclamă
"Ştiu ce înseamnă un derby cu FCSB". Dinamoviştii strâng rândurile după eşecul cu Universitatea Craiova şi promit răzbunare. "Eram un ultras!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamoviştii se gândesc deja la meciul cu FCSB, din Cupa României

Mihai Eșanu a profitat de plecările spaniolilor Rene și Mejias și devenit titular în poarta lui Dinamo. El a bifat o nouă apariție în meciul cu Universitatea Craiova, din etapa 21 din Liga 1, pierdut de "câini" cu 0-1. La finalul jocului, Eșanu a spus că e cu gândul la derby-ul din Cupă cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Eșanu: "Știu ce înseamnă meciurile cu FCSB"

"Aveam două victorii şi după a venit înfrângerea grea din derby-ul cu FCSB. Acum iar derby, cu Craiova, şi nu am reuşit să luăm niciun punct. 

Sunt de mic la Dinamo şi am jucat mereu cu presiune. Acum doar am trecut la nivelul următor. Pot să înţeleg ce înseamnă un meci cu FCSB, sunt din Bucureşti. Până să ajung la echipa mare eram un ultras, ştiu ce înseamnă meciurile cu FCSB", a declarat Mihai Eșanu după Craiova – Dinamo 1-0.  

Mihai Eșanu a strâns opt apariții în acest sezon de Liga 1. Dintre acestea, trei meciuri au fost fără gol primit. În total, el a încasat opt goluri de când apără buturile dinamoviștilor, dar majoritatea au venit în eșecul 0-4 cu FC Botoșani. 

De-a lungul carierei sale, Eșanu a fost împrumutat de Dinamo la mai multe echipe. Printre acestea se numără CS Balotești, Daco-Getica sau Farul Constanța.

Reclamă

Mihai Eșanu: "Nu mă duc acolo nici dacă îmi dă de 10 ori mai mulți bani”

Întrebat daca ar accepta să joace la FCSB, Eșanu a fost categoric. Tânărul de 22 de ani spune că n-ar accepta nici în ruptul capului să se transfere la echipa lui Gigi Becali.

“Nu mă duc acolo nici dacă îmi dă de 5 ori mai mulți bani, chiar de 10 ori. De mic sunt. aici. La Dinamo am crescut. Îmi doresc să joc la Dinamo cât mai mult, să progresez de la meci la meci, să dau încredere echipei, să devin om de bază, să-și revină clubul din toate punctele de vedere, iar pe viitor să ne batem la campionat. Vreau să câștig un trofeu cu Dinamo și, cu ajutorul lui Dumnezeu, să pot juca afară. Este tot ceea ce mă interesează”, a declarat Mihai Eșanu înainte de derby-ul disputat miercuri în campionat, Dinamo – FCSB 0-1. 

Un nou episod din "Clasicul României" va avea loc miercuri, 10 februarie, în "optimile" Cupei României. Cele doua rivale s-au duelat și în sezonul trecut al acestei competiții, iar "roș-albaștrii" s-au impus cu 4-0 la general. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și