Închide meniul

"Ştiu ce înseamnă un derby cu FCSB". Dinamoviştii strâng rândurile după eşecul cu Universitatea Craiova şi promit răzbunare. "Eram un ultras!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 20:11

"Ştiu ce înseamnă un derby cu FCSB". Dinamoviştii strâng rândurile după eşecul cu Universitatea Craiova şi promit răzbunare. "Eram un ultras!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamoviştii se gândesc deja la meciul cu FCSB, din Cupa României

Mihai Eșanu a profitat de plecările spaniolilor Rene și Mejias și devenit titular în poarta lui Dinamo. El a bifat o nouă apariție în meciul cu Universitatea Craiova, din etapa 21 din Liga 1, pierdut de "câini" cu 0-1. La finalul jocului, Eșanu a spus că e cu gândul la derby-ul din Cupă cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Eșanu: "Știu ce înseamnă meciurile cu FCSB"

"Aveam două victorii şi după a venit înfrângerea grea din derby-ul cu FCSB. Acum iar derby, cu Craiova, şi nu am reuşit să luăm niciun punct. 

Sunt de mic la Dinamo şi am jucat mereu cu presiune. Acum doar am trecut la nivelul următor. Pot să înţeleg ce înseamnă un meci cu FCSB, sunt din Bucureşti. Până să ajung la echipa mare eram un ultras, ştiu ce înseamnă meciurile cu FCSB", a declarat Mihai Eșanu după Craiova – Dinamo 1-0.  

Mihai Eșanu a strâns opt apariții în acest sezon de Liga 1. Dintre acestea, trei meciuri au fost fără gol primit. În total, el a încasat opt goluri de când apără buturile dinamoviștilor, dar majoritatea au venit în eșecul 0-4 cu FC Botoșani. 

De-a lungul carierei sale, Eșanu a fost împrumutat de Dinamo la mai multe echipe. Printre acestea se numără CS Balotești, Daco-Getica sau Farul Constanța.

Reclamă

Mihai Eșanu: "Nu mă duc acolo nici dacă îmi dă de 10 ori mai mulți bani”

Întrebat daca ar accepta să joace la FCSB, Eșanu a fost categoric. Tânărul de 22 de ani spune că n-ar accepta nici în ruptul capului să se transfere la echipa lui Gigi Becali.

“Nu mă duc acolo nici dacă îmi dă de 5 ori mai mulți bani, chiar de 10 ori. De mic sunt. aici. La Dinamo am crescut. Îmi doresc să joc la Dinamo cât mai mult, să progresez de la meci la meci, să dau încredere echipei, să devin om de bază, să-și revină clubul din toate punctele de vedere, iar pe viitor să ne batem la campionat. Vreau să câștig un trofeu cu Dinamo și, cu ajutorul lui Dumnezeu, să pot juca afară. Este tot ceea ce mă interesează”, a declarat Mihai Eșanu înainte de derby-ul disputat miercuri în campionat, Dinamo – FCSB 0-1. 

Un nou episod din "Clasicul României" va avea loc miercuri, 10 februarie, în "optimile" Cupei României. Cele doua rivale s-au duelat și în sezonul trecut al acestei competiții, iar "roș-albaștrii" s-au impus cu 4-0 la general. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo - FCSB, derby cu repetiţie
  • Mesaj de luptă al "câinilor" lui Jerry Gane

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și