Închide meniul

“S-ar putea să regrete” Dani Coman îl avertizează pe Budescu înainte de transferul la FCSB: "Acolo e bine o jumătate de an"

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 17:55

Reclamă
“S-ar putea să regrete” Dani Coman îl avertizează pe Budescu înainte de transferul la FCSB: "Acolo e bine o jumătate de an"

Hepta

Constantin Budescu, aproape de FCSB

Constantin Budescu este aproape de o revenire la FCSB, dar Dani Coman îl avertizează pe mijlocașul de 31 de ani că va avea viață grea la echipa lui Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: "S-ar putea să regrete pasul pe care îl va face"

"Dacă va merge la FCSB, s-ar putea să regrete pasul pe care îl va face. Acolo e bine o jumătate de an, poate un an. Dar accentul se va pune întotdeauna pe jucătorii tineri, pe jucătorii pe care îi poate vinde domnul Becali”, a spus Dani Coman la Digi Sport. 

Coman speră ca Budescu să-și prelungească înțelegerea scadentă în vară. Acesta îl consideră pe "decarul" giurgiuvenilor un jucător reprezentativ. 

„Mă uit la el acum și e pe teren, se antrenează. El mai are până la vară contract cu noi, noi ne dorim să își prelungească încă trei ani. Dacă va fi să plece, să fie sănătos, nu putem decât să îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru acest club. Indiferent de ce s-a întâmplat, el este și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri. Se confundă cu performanțele Astrei din ultimii ani.

Nu poate face licitație, noi nu facem licitație cu niciun jucător. El știe ce înseamnă Astra pentru el, știe că aici poate să stea mult timp de acum încolo, nu-l deranjează nimeni", a mai spus Coman. 

Reclamă

Gigi Becali a încercat să-l transfere pe Budescu încă din această iarnă, dar Astra a cerut 900.000 de euro în schimbul său. "Budi" a mai îmbrăcat tricoul FCSB-ului în sezonul 2017/18, când a evoluat sub comanda lui Nicolae Dică. El a reușit atunci 13 goluri și 12 assist-uri în toate competițiile pentru FCSB.

Gigi Becali, sigur de transferul lui Budescu

Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma și s-a mișcat rapid pe piața transferurilor. Finanțatorul de la FCSB i-a adus pe Vukusic și Haruț și a ajuns la o înțelegere verbală cu Constantin Budescu.

”După Haruț nu cred că mai aduc pe nimeni acum. Am luat și atacant și fundaș central. Constantin Budescu? Dacă m-ai întrebat, îți zic. Budescu vine din vară la FCSB! Nu a semnat băiatul nimic, dar am un acord verbal cu el”, a spus Gigi Becali. 

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, Constantin Budescu impresionează în tricoul Astrei. El are opt goluri și nouă pase decisive. 31 de ani are Budescu și este cotat la 2 milioane de euro. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei Vezi toate știrile
Citește și