Închide meniul

“S-ar putea să regrete” Dani Coman îl avertizează pe Budescu înainte de transferul la FCSB: "Acolo e bine o jumătate de an"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 17:55

“S-ar putea să regrete” Dani Coman îl avertizează pe Budescu înainte de transferul la FCSB: "Acolo e bine o jumătate de an"

Hepta

Constantin Budescu, aproape de FCSB

Constantin Budescu este aproape de o revenire la FCSB, dar Dani Coman îl avertizează pe mijlocașul de 31 de ani că va avea viață grea la echipa lui Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: "S-ar putea să regrete pasul pe care îl va face"

"Dacă va merge la FCSB, s-ar putea să regrete pasul pe care îl va face. Acolo e bine o jumătate de an, poate un an. Dar accentul se va pune întotdeauna pe jucătorii tineri, pe jucătorii pe care îi poate vinde domnul Becali”, a spus Dani Coman la Digi Sport. 

Coman speră ca Budescu să-și prelungească înțelegerea scadentă în vară. Acesta îl consideră pe "decarul" giurgiuvenilor un jucător reprezentativ. 

„Mă uit la el acum și e pe teren, se antrenează. El mai are până la vară contract cu noi, noi ne dorim să își prelungească încă trei ani. Dacă va fi să plece, să fie sănătos, nu putem decât să îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru acest club. Indiferent de ce s-a întâmplat, el este și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri. Se confundă cu performanțele Astrei din ultimii ani.

Nu poate face licitație, noi nu facem licitație cu niciun jucător. El știe ce înseamnă Astra pentru el, știe că aici poate să stea mult timp de acum încolo, nu-l deranjează nimeni", a mai spus Coman. 

Reclamă

Gigi Becali a încercat să-l transfere pe Budescu încă din această iarnă, dar Astra a cerut 900.000 de euro în schimbul său. "Budi" a mai îmbrăcat tricoul FCSB-ului în sezonul 2017/18, când a evoluat sub comanda lui Nicolae Dică. El a reușit atunci 13 goluri și 12 assist-uri în toate competițiile pentru FCSB.

Gigi Becali, sigur de transferul lui Budescu

Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma și s-a mișcat rapid pe piața transferurilor. Finanțatorul de la FCSB i-a adus pe Vukusic și Haruț și a ajuns la o înțelegere verbală cu Constantin Budescu.

”După Haruț nu cred că mai aduc pe nimeni acum. Am luat și atacant și fundaș central. Constantin Budescu? Dacă m-ai întrebat, îți zic. Budescu vine din vară la FCSB! Nu a semnat băiatul nimic, dar am un acord verbal cu el”, a spus Gigi Becali. 

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, Constantin Budescu impresionează în tricoul Astrei. El are opt goluri și nouă pase decisive. 31 de ani are Budescu și este cotat la 2 milioane de euro. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și