Închide meniul

Oltenii îl aşteaptă pe Marinos Ouzounidis! Sorin Cârţu a dezvăluit detalii de la negocieri. Cum i-a convins grecul pe conducătorii Universităţii Craiova

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 13:52

Reclamă
Oltenii îl aşteaptă pe Marinos Ouzounidis! Sorin Cârţu a dezvăluit detalii de la negocieri. Cum i-a convins grecul pe conducătorii Universităţii Craiova

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârțu a confirmat noul antrenor din Bănie

Marinos Ouzounidis îi va lua locul lui Corneliu Papură, care a fost demis la finalul lunii trecute. Președintele Craiovei, Sorin Cârțu, a confirmat venirea antrenorului grec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu: " Ouzounidis vine în această seară"

"Au fost trei, patru sau cinci antrenori şi s-a rămas la el. Încă nu a semnat nimic, vine în această seară. Toată negocierea va fi la semnarea actelor. 

Azi-mâine o să-l prezentăm echipei. Obiectivele sunt aceleaşi, cupele europene. Dacă putem să recuperăm pentru obiectivul maximal e ok, dacă nu, vedem ce se poate face. Sunt destule puncte în joc", a spus Sorin Cârțu la Digi Sport.

Oficialii olteni s-au arătat încântați de atitudinea lui Ouzounidis. Cârțu a fost plăcut surprins să afle că grecul are un bagaj larg de cunoștiințe despre Universitatea Craiova.

"A fost la echipe mari din Grecia, să o antrenezi pe Panathinaikos nu e uşor. Este şi un fost jucător foarte bun.

Reclamă

Faţă de cei cu care s-a discutat era la curent. Fiind informat dacă vrea să preia Universitatea Craiova, s-a pus foarte bine la punct la discuţiile care au fost. A fost o videoconferinţă şi omul era la curent cu multe, despre ce înseamnă clubul nostru", a completat Sorin Cârțu.

Oltenii au fost conduși în etapa trecută de Dragoș Bon, fostul secund al lui Corneliu Papură. Craiova s-a impus atunci cu 3-0 pe terenul lui Poli Iași și a întrerupt astfel o serie de șase remize consecutive.

Cine este Marinos Ouzounidis

Marinos Ouzounidis are 52 de ani şi are un singur trofeu în palmares: titlul în Cipru, cu APOEL Nicosia, acum 17 ani. El va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună la Craiova. 

Reclamă 4 / 0/3

Două dintre puterile Greciei, Panathinaikos Atena şi AEK Atena, sunt cele mai importante nume din CV-ul lui Ouzounidis.

Acum două sezoane, el a stat pe banca lui AEK la meciurile din Champions League. A fost demis în februarie 2019, cu câteva luni înainte ca Universitatea Craiova să o întâlnească pe AEK în preliminariile Europa League.

Ultima dată, Ouzounidis a pregătit-o pe APOEL Nicosia, în Cipru, anul trecut.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și