Închide meniul

Oltenii îl aşteaptă pe Marinos Ouzounidis! Sorin Cârţu a dezvăluit detalii de la negocieri. Cum i-a convins grecul pe conducătorii Universităţii Craiova

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 13:52

Oltenii îl aşteaptă pe Marinos Ouzounidis! Sorin Cârţu a dezvăluit detalii de la negocieri. Cum i-a convins grecul pe conducătorii Universităţii Craiova

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârțu a confirmat noul antrenor din Bănie

Marinos Ouzounidis îi va lua locul lui Corneliu Papură, care a fost demis la finalul lunii trecute. Președintele Craiovei, Sorin Cârțu, a confirmat venirea antrenorului grec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu: " Ouzounidis vine în această seară"

"Au fost trei, patru sau cinci antrenori şi s-a rămas la el. Încă nu a semnat nimic, vine în această seară. Toată negocierea va fi la semnarea actelor. 

Azi-mâine o să-l prezentăm echipei. Obiectivele sunt aceleaşi, cupele europene. Dacă putem să recuperăm pentru obiectivul maximal e ok, dacă nu, vedem ce se poate face. Sunt destule puncte în joc", a spus Sorin Cârțu la Digi Sport.

Oficialii olteni s-au arătat încântați de atitudinea lui Ouzounidis. Cârțu a fost plăcut surprins să afle că grecul are un bagaj larg de cunoștiințe despre Universitatea Craiova.

"A fost la echipe mari din Grecia, să o antrenezi pe Panathinaikos nu e uşor. Este şi un fost jucător foarte bun.

Reclamă

Faţă de cei cu care s-a discutat era la curent. Fiind informat dacă vrea să preia Universitatea Craiova, s-a pus foarte bine la punct la discuţiile care au fost. A fost o videoconferinţă şi omul era la curent cu multe, despre ce înseamnă clubul nostru", a completat Sorin Cârțu.

Oltenii au fost conduși în etapa trecută de Dragoș Bon, fostul secund al lui Corneliu Papură. Craiova s-a impus atunci cu 3-0 pe terenul lui Poli Iași și a întrerupt astfel o serie de șase remize consecutive.

Cine este Marinos Ouzounidis

Marinos Ouzounidis are 52 de ani şi are un singur trofeu în palmares: titlul în Cipru, cu APOEL Nicosia, acum 17 ani. El va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună la Craiova. 

Reclamă 4 / 0/3

Două dintre puterile Greciei, Panathinaikos Atena şi AEK Atena, sunt cele mai importante nume din CV-ul lui Ouzounidis.

Acum două sezoane, el a stat pe banca lui AEK la meciurile din Champions League. A fost demis în februarie 2019, cu câteva luni înainte ca Universitatea Craiova să o întâlnească pe AEK în preliminariile Europa League.

Ultima dată, Ouzounidis a pregătit-o pe APOEL Nicosia, în Cipru, anul trecut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și