Închide meniul

VIDEO Dinamo – FCSB | Berceniul a luat foc înaintea derby-ului! Ultraşii FCSB, show cu torţe, scandări războinice şi mesaje ironice: "Faceţi cheta să jucaţi / De liga a 2-a nu scăpaţi"

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 15:39

Reclamă
VIDEO Dinamo – FCSB | Berceniul a luat foc înaintea derby-ului! Ultraşii FCSB, show cu torţe, scandări războinice şi mesaje ironice: "Faceţi cheta să jucaţi / De liga a 2-a nu scăpaţi"

Captură AS.ro LIVE

Show făcut de fanii FCSB

Fanii FCSB au mers la baza echipei pentru a transmite jucătorilor mesaje de mobilizare înaintea marelui derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sute de fani ai FCSB au mers la baza de antrenament a echipei pentru a-i motiva pe elevii lui Toni Petrea înaintea războiului cu Dinamo. "Suntem noi, Steaua suntem noi!" sau "Ale, aoo, Steaua bate Dinamo", au fost scandările preferate ale ultraşilor. 

"Faceti cheta să jucaţi / De liga a 2-a nu scăpaţi", a fost mesajul apărut pe un banner. Şi fanii dinamovişti au încercat să îşi încurajeze favoriţii. Planurile le-au fost date peste cap de jandarmi, care nu i-au lăsat să vină în număr mare la stadion. 

Dinamo – FCSB va începe de la 20.45 şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Dinamo – FCSB | Sebastian Colţescu este arbitrul partidei

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB va fi condus la centru de Sebastian Colțescu. Acesta se află la primul mare meci după scandalul de rasism de la Paris.

Colțescu va fi ajutat la cele două linii de Daniel Mitruți și Marius Marica, în timp ce arbitru de rezervă va fi Ionuț Coza.

Dinamo – FCSB se va disputa de la ora 20:45, live text pe AS.ro

Meciul dintre și FCSB se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, și va putea fi urmărit în format live text pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea meciului, FCSB este lider în Liga 1, cu 45 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul 9, cu 25 de puncte. Roș-albaștrii au cel mai bun atac din țară, cu 47 de goluri marcate în 20 de partide.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și