Închide meniul

VIDEO Dinamo – FCSB | Berceniul a luat foc înaintea derby-ului! Ultraşii FCSB, show cu torţe, scandări războinice şi mesaje ironice: "Faceţi cheta să jucaţi / De liga a 2-a nu scăpaţi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 15:39

VIDEO Dinamo – FCSB | Berceniul a luat foc înaintea derby-ului! Ultraşii FCSB, show cu torţe, scandări războinice şi mesaje ironice: "Faceţi cheta să jucaţi / De liga a 2-a nu scăpaţi"

Captură AS.ro LIVE

Show făcut de fanii FCSB

Fanii FCSB au mers la baza echipei pentru a transmite jucătorilor mesaje de mobilizare înaintea marelui derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sute de fani ai FCSB au mers la baza de antrenament a echipei pentru a-i motiva pe elevii lui Toni Petrea înaintea războiului cu Dinamo. "Suntem noi, Steaua suntem noi!" sau "Ale, aoo, Steaua bate Dinamo", au fost scandările preferate ale ultraşilor. 

"Faceti cheta să jucaţi / De liga a 2-a nu scăpaţi", a fost mesajul apărut pe un banner. Şi fanii dinamovişti au încercat să îşi încurajeze favoriţii. Planurile le-au fost date peste cap de jandarmi, care nu i-au lăsat să vină în număr mare la stadion. 

Dinamo – FCSB va începe de la 20.45 şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Dinamo – FCSB | Sebastian Colţescu este arbitrul partidei

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB va fi condus la centru de Sebastian Colțescu. Acesta se află la primul mare meci după scandalul de rasism de la Paris.

Colțescu va fi ajutat la cele două linii de Daniel Mitruți și Marius Marica, în timp ce arbitru de rezervă va fi Ionuț Coza.

Dinamo – FCSB se va disputa de la ora 20:45, live text pe AS.ro

Meciul dintre și FCSB se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, și va putea fi urmărit în format live text pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea meciului, FCSB este lider în Liga 1, cu 45 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul 9, cu 25 de puncte. Roș-albaștrii au cel mai bun atac din țară, cu 47 de goluri marcate în 20 de partide.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și