Închide meniul

Ce le-a cerut Gigi Becali jucătorilor de la FCSB, după scandalul monstru cu Anamaria Prodan: "Asta e politica şi trebuie respectată"

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 17:39

Reclamă
Ce le-a cerut Gigi Becali jucătorilor de la FCSB, după scandalul monstru cu Anamaria Prodan: "Asta e politica şi trebuie respectată"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali continuă războiul cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Gigi Becali au avut un schimb dur de replici după ce soţia lui Luarenţiu Reghecampf a fost sărită din schemă în transferul lui Man la Parma. Cei doi nu au ezitat să îşi arunce vorbe grele. Mai mult, Anamaria Prodan l-a ameninţat şi cu bătaia pe Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un liliputan de 1.30 metri. Aţi văzut cum scrie? Stiloul e armă albă în mâna lui. M-am jucat cu creierul lui", au fost cele mai dure declaraţii date de Anamaria Prodan. 

Becali le-a interzis jucătorilor de la FCSB să mai aibă de-a face cu Anamaria Prodan

”Când cineva te jignește, mai poți să colaborezi? Nu. Dar, nu mai vreau să vorbesc. Eu le-am spus jucătorilor că nu mai trebuie să aibă de a face cu Anamaria Prodan, da?
Asta e politica de la FCSB și trebuie respectată de toată lumea
”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Anamaria Prodan a făcut publice mesajele primite de la Gigi Becali

Anamaria Prodan nu a dezvăluit doar mesajele pe care le-a schimbat cu Dennis Man. Impresarul a dezvăluit şi ce mesaj i-a dat Gigi Becali

Să nu spui că e pe 4 ani plata căci o dau eu la presă”, a scris Gigi Becali, conform gsp.ro. Patronul FCSB a mai revenit cu un mesaj pentru Anamaria Prodan. „Le-am trimis oferta 15 mil. în 2 ani, ferm fără negocieri. A trimis Vali (n.r. – Valeriu Argăseală, președintele FCSB) la ei acum”, a mai scris Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și