Închide meniul

După ce l-a ameninţat cu bătaia, Anamaria Prodan a făcut publice mesajele primite de la Gigi Becali. Ce a putut să îi scrie patronul FCSB

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 14:21

Reclamă
După ce l-a ameninţat cu bătaia, Anamaria Prodan a făcut publice mesajele primite de la Gigi Becali. Ce a putut să îi scrie patronul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali se află în conflict cu Anamaria Prodan

Transferul lui Dennis Man la Parma a declanşat un scandal monstru în fotbalul românesc. Gigi Becali şi Anamaria Prodan sunt la cuţite, iar cei doi nu au ezitat să se jignească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Anamaria Prodan l-a ameninţat cu bătaia pe finanţatorul FCSB.  "Îl arunc de la lojă", a fost mesajul plin de furie al vedetei pentru patronul FCSB.

Ulterior, aceasta a făcut public şi ce mesaj i-a dat Becali în timpul negocierilor pentru transferul lui Dennis Man la Parma. 

Să nu spui că e pe 4 ani plata căci o dau eu la presă”, a scris Gigi Becali, conform gsp.ro. Patronul FCSB a mai revenit cu un mesaj pentru Anamaria Prodan. „Le-am trimis oferta 15 mil. în 2 ani, ferm fără negocieri. A trimis Vali (n.r. – Valeriu Argăseală, președintele FCSB) la ei acum”, a mai scris Gigi Becali. 

Anamaria Prodan a făcut public şi dialogul avut cu "Diamantul" Dennis Man

Anamaria Prodan a dezvăluit ce mesaj a primit pe telefonul mobil de la Dennis Man după ce Gigi Becali a pus presiune pe jucător să semneze un contract de impresariat cu firma fraţilor Victor şi Giovanni Becali.

Reclamă
Reclamă 4

"Nu mă poate obliga să semnez cu Giovanni atât timp cât sunt sub contract cu dumneavoastră", este mesajul pe care Man i l-a trimis Anamariei Prodan, conform sursei mai sus citate. 

Anamaria Prodan a ratat comisionul de un milion de euro de la transferul lui Dennis Man

Totuşi, Dennis Man a semnat până la urmă cu Giovanni Becali, iar acesta va primi comisionul de un milion de euro pe care urma să îl încaseze Prodan. Jucătorul a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro.

Fotbalistul lui FCSB a semnat un contract valabil până în vara lui 2025. Italienii vor achita 13 milioane de euro, plus bonusuri. Man a transmis un mesaj emoţionant pentru fosta echipă.

Dennis Man îşi va păstra numărul cu care a ajuns golgheter în Liga 1, cu FCSB. Atacantul român va evolua tot 98 pe spate şi la Parma. Italienii deja au pus în vânzare tricouri cu numele lui Man. Viitorul coleg, Valentin Mihăilă, a anunţat şi el transferul lui Man.

 

Recomandări
Live Antena Sport
Citește și:

Va trece România de grupe la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
12:43

Novak Djokovic s-a operat cu succes! Anunţul făcut de campionul sârb: „Asta mă face să continui”

12:14

EXCLUSIV AS.ro LIVEGică Popescu aşteaptă un singur lucru de la Ianis Hagi, după EURO 2024! La ce echipă îl vede pe internaţionalul român

11:40

EXCLUSIV AS.ro LIVEGică Popescu a dezvăluit cel mai important meci al României de la EURO 2024: „Mereu când am făcut asta, am ieşit din grupe”

10:50

Campionul mondial care vrea la Jocurile Olimpice de la Paris cu orice preţ: „Dacă trebuie să mă bat cu clubul meu, o voi face”

10:30

AS.ro LIVE | Ediţie specială cu Gică Popescu. Fostul mare internaţional a vorbit despre echipa naţională

9:52

Aryna Sabalenka, probleme medicale la Roland Garros! Ce a păţit numărul 2 WTA înaintea eliminării de la Paris

1 FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt 2 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 3 FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani 4 FotoIanis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru „nunta anului”! Decorul de vis în care îşi vor uni destinele 5 FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri! 6 FotoAlexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova! Starul oltenilor a primit oferte fabuloase
Citește și