Închide meniul

După ce l-a ameninţat cu bătaia, Anamaria Prodan a făcut publice mesajele primite de la Gigi Becali. Ce a putut să îi scrie patronul FCSB

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 14:21

Reclamă
După ce l-a ameninţat cu bătaia, Anamaria Prodan a făcut publice mesajele primite de la Gigi Becali. Ce a putut să îi scrie patronul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali se află în conflict cu Anamaria Prodan

Transferul lui Dennis Man la Parma a declanşat un scandal monstru în fotbalul românesc. Gigi Becali şi Anamaria Prodan sunt la cuţite, iar cei doi nu au ezitat să se jignească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Anamaria Prodan l-a ameninţat cu bătaia pe finanţatorul FCSB.  "Îl arunc de la lojă", a fost mesajul plin de furie al vedetei pentru patronul FCSB.

Ulterior, aceasta a făcut public şi ce mesaj i-a dat Becali în timpul negocierilor pentru transferul lui Dennis Man la Parma. 

Să nu spui că e pe 4 ani plata căci o dau eu la presă”, a scris Gigi Becali, conform gsp.ro. Patronul FCSB a mai revenit cu un mesaj pentru Anamaria Prodan. „Le-am trimis oferta 15 mil. în 2 ani, ferm fără negocieri. A trimis Vali (n.r. – Valeriu Argăseală, președintele FCSB) la ei acum”, a mai scris Gigi Becali. 

Anamaria Prodan a făcut public şi dialogul avut cu "Diamantul" Dennis Man

Anamaria Prodan a dezvăluit ce mesaj a primit pe telefonul mobil de la Dennis Man după ce Gigi Becali a pus presiune pe jucător să semneze un contract de impresariat cu firma fraţilor Victor şi Giovanni Becali.

Reclamă

"Nu mă poate obliga să semnez cu Giovanni atât timp cât sunt sub contract cu dumneavoastră", este mesajul pe care Man i l-a trimis Anamariei Prodan, conform sursei mai sus citate. 

Anamaria Prodan a ratat comisionul de un milion de euro de la transferul lui Dennis Man

Totuşi, Dennis Man a semnat până la urmă cu Giovanni Becali, iar acesta va primi comisionul de un milion de euro pe care urma să îl încaseze Prodan. Jucătorul a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro.

Fotbalistul lui FCSB a semnat un contract valabil până în vara lui 2025. Italienii vor achita 13 milioane de euro, plus bonusuri. Man a transmis un mesaj emoţionant pentru fosta echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man îşi va păstra numărul cu care a ajuns golgheter în Liga 1, cu FCSB. Atacantul român va evolua tot 98 pe spate şi la Parma. Italienii deja au pus în vânzare tricouri cu numele lui Man. Viitorul coleg, Valentin Mihăilă, a anunţat şi el transferul lui Man.

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana Vezi toate știrile
Citește și