Închide meniul

EXCLUSIV | Constantin Budescu, cale liberă către FCSB! Nu a semnat prelungirea contractului cu Astra: ”S-a simțit foarte bine acolo!”

Silviu Corneanu Publicat: 26 ianuarie 2021, 6:47

Reclamă
EXCLUSIV | Constantin Budescu, cale liberă către FCSB! Nu a semnat prelungirea contractului cu Astra: ”S-a simțit foarte bine acolo!”

AS.ro

Constantin Budescu poate pelca de la Astra

Astfel, cum înțelegerea dintre Astra și Budescu expiră la vară, acesta ar putea semna cu orice echipă, iar la vară să plece liber de contract. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman consideră că mijlocașul ar putea ajunge la FCSB, dacă nu va primi un contract avantajos din străinătate. Dacă Becali ar dori să-l ia încă de acum, ar trebui să plătească clauza de reziliere care se ridică la 900.000 de euro.

Constantin Budescu, cale liberă către FCSB

Nu am mai vorbit în ultimul timp cu Budescu. Nu am mai discutat de prelungirea contractului. A avut domnul Niculae o discuție cu Budi, dar nu s-a concretizat nimic. El știe mai bine ce vrea să facă.

Eu cred că dacă i se va oferi un contract în străinătate, va pleca, pentru că este normal, până la urmă să plece. Dacă domnul Becali vrea să-l ia, poate să meargă și la Steaua, pentru că s-a simțit foarte bine acolo și a fost apreciat”, a declarat Dani Coman pentru AS.ro.

Chiar dacă este dorit și în străinătate, de Șumudică, sau Petrescu, Budescu ar prefera să continue în România, după cum a spus chiar el spre finalul anului trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Constantin Budescu așteaptă oferta lui Gigi Becali

Constantin Budescu așteaptă o propunere concretă din parte lui Gigi Becali. Mijlocașul este dispus să meargă la FCSB și a anunțat că și-ar dori ca roș-albaștrii să câștige campionatul

Nu am niciun contract pe masă, dacă-l aveam vi-l arătam. Am discutat ceva cu patronul echipei (n.r. – Ioan Niculae), dar ceva amical despre o prelungire. Dacă va fi ceva de la Steaua, de la oricare echipă, voi discuta. Mai sunt cinci luni de zile. Dacă nu, joc până la finalul contractului.

Dacă o să vină un contract pe hârtii, nu pe gură, mă voi uita, pentru că pot discuta cu orice echipă, sunt în ultimele şase luni de contract. Suma de transfer e măricică, ţinând cont că sunt în ultimele luni”, a spus Budescu în urmă cu aprozimativ o săptămână.

Reclamă
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și