Închide meniul

Gigi Becali poate da lovitura! Dennis Man și Florinel Coman, ceruți la un club de tradiție din Marea Britanie

Silviu Corneanu Publicat: 25 ianuarie 2021, 6:51

Reclamă
Gigi Becali poate da lovitura! Dennis Man și Florinel Coman, ceruți la un club de tradiție din Marea Britanie

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Man și Coman sunt doriți insistent de fanii celor de la Celtic. ”Perlele” lui Becali ar putea ajunge astfel să se lupte cu Ianis Hagi pentru titlul de campion în Scoția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îl vrem. 17 meciuri, 14 goluri și 6 pase decisive are jucătorul de 22 de ani pentru FCSB, în acest sezon de Liga 1. Man mi-a atras atenția încă din sezonul trecut și sunt șocat că nu l-a luat nimeni până acum. Ce transfer ar fi”, notează cei de la Everything Celtic, pe contul lor de Twitter.

Florinel Coman este dorit și el la Celtic

Nu doar Man este dorit de fanii lui Celtic. Florinel Coman este și el unul dintre preferații suporterilor din Scoția.

Jucătorul de 22 de ani a evoluat întreaga carieră în România și acum se gândește să-l urmeze pe compatriotul său la Glasgow… dar la verzi. În 120 de meciuri pentru FCSB, Coman a fost implicat direct în 66 de goluri”, mai notează cei de la Everything Celtic.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și