Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit să facă o mutare de geniu! FCSB poate deveni "Real Madrid-ul" României: "Oare la Zidane a fost o problemă? Hai să ne uităm şi la Bayern"

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2021, 6:22

Reclamă
Gigi Becali, sfătuit să facă o mutare de geniu! FCSB poate deveni "Real Madrid-ul" României: "Oare la Zidane a fost o problemă? Hai să ne uităm şi la Bayern"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali i-a cerut sfatul lui Ilie Dumitrescu

Fostul mare internaţional român a dezvăluit că Gigi Becali l-a întrebat pe cine ar trebui să scoată dacă va aduce un atacant de careu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB mai are nevoie de un număr 9 și de doi fundași centrali, chiar dacă mi-a dat un mesaj pe Facebook(n.r. – Gigi Becali) să mă întrebe: 'Pe cine scot, dacă iau un număr 9?'”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

FCSB, ca Real Madrid şi Bayern Munchen

Ilie Dumitrescu i-a transmis lui Gigi Becali că îşi poate rezolva rapid dilema dacă ia exemplul celor de la Real Madrid sau Bayern Munchen.

Oare la Zidane era vreo problemă să-l lase pe Isco pe bancă și să joace cu Benzema? Hai să ne uităm la Bayern Munchen, unde ai Coman, Sane, Muller, Gnabry, dar Lewandowski joacă!

Trebuie să sacrifici, corect. Vor veni meciuri importante, când o să ai nevoie de un număr 9 și de doi fundași centrali", a mai spus Ilie Dumitrescu, după FCSB – Voluntari 2-1

Reclamă

Ilie Dumitrescu, despre polemica dintre Man şi Tănase

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre momentul în care Dennis Man şi Florin Tănase s-au "bătut" pe minge ca să bată penalty-ul cu Voluntari. Până la urmă, cel care a avut câştig de cauză a fost Tănase.

"Chiar dacă a fost un mic dialog acolo cine să bată, e tot în zona asta pozitivă, pentru că Man e într-o formă și voia să marcheze, dar cel desemnat era Tănase și nu mai trebuia să se ducă. Mă uitam la Man, intră în interior, are poziție să dea la poartă și dă scăriță pentru Coman. Eu când am spus competiție, am spus la modul că nu e o competiție de cine e mai bun. Tănase e lider, că joacă inter. Dennis Man și Coman sunt 100% titulari, deci nu se calcă pe picioare niciunul.

Prima soluție, din istoricul penalty-urilor, în momentul în care e Tănase în teren, nu cred că mai pune cineva mâna să bată. Prima dată, îi spune lui Man că poate, dar când s-a întors și Tănase se uita și părea să spună: "Măi, ce faci? Poftim? Sau ce s-a întâmplat? Eu nu sunt în teren? Ați uitat că sunt aici?", a mai spus Ilie Dumitrescu. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și