Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit să facă o mutare de geniu! FCSB poate deveni "Real Madrid-ul" României: "Oare la Zidane a fost o problemă? Hai să ne uităm şi la Bayern"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2021, 6:22

Gigi Becali, sfătuit să facă o mutare de geniu! FCSB poate deveni "Real Madrid-ul" României: "Oare la Zidane a fost o problemă? Hai să ne uităm şi la Bayern"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali i-a cerut sfatul lui Ilie Dumitrescu

Fostul mare internaţional român a dezvăluit că Gigi Becali l-a întrebat pe cine ar trebui să scoată dacă va aduce un atacant de careu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB mai are nevoie de un număr 9 și de doi fundași centrali, chiar dacă mi-a dat un mesaj pe Facebook(n.r. – Gigi Becali) să mă întrebe: 'Pe cine scot, dacă iau un număr 9?'”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

FCSB, ca Real Madrid şi Bayern Munchen

Ilie Dumitrescu i-a transmis lui Gigi Becali că îşi poate rezolva rapid dilema dacă ia exemplul celor de la Real Madrid sau Bayern Munchen.

Oare la Zidane era vreo problemă să-l lase pe Isco pe bancă și să joace cu Benzema? Hai să ne uităm la Bayern Munchen, unde ai Coman, Sane, Muller, Gnabry, dar Lewandowski joacă!

Trebuie să sacrifici, corect. Vor veni meciuri importante, când o să ai nevoie de un număr 9 și de doi fundași centrali", a mai spus Ilie Dumitrescu, după FCSB – Voluntari 2-1

Reclamă

Ilie Dumitrescu, despre polemica dintre Man şi Tănase

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre momentul în care Dennis Man şi Florin Tănase s-au "bătut" pe minge ca să bată penalty-ul cu Voluntari. Până la urmă, cel care a avut câştig de cauză a fost Tănase.

"Chiar dacă a fost un mic dialog acolo cine să bată, e tot în zona asta pozitivă, pentru că Man e într-o formă și voia să marcheze, dar cel desemnat era Tănase și nu mai trebuia să se ducă. Mă uitam la Man, intră în interior, are poziție să dea la poartă și dă scăriță pentru Coman. Eu când am spus competiție, am spus la modul că nu e o competiție de cine e mai bun. Tănase e lider, că joacă inter. Dennis Man și Coman sunt 100% titulari, deci nu se calcă pe picioare niciunul.

Prima soluție, din istoricul penalty-urilor, în momentul în care e Tănase în teren, nu cred că mai pune cineva mâna să bată. Prima dată, îi spune lui Man că poate, dar când s-a întors și Tănase se uita și părea să spună: "Măi, ce faci? Poftim? Sau ce s-a întâmplat? Eu nu sunt în teren? Ați uitat că sunt aici?", a mai spus Ilie Dumitrescu. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB - Voluntari 2-1
  • Ce sfat a primit Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și