Închide meniul

Pas uriaș spre finalizarea lucrărilor la Stadionul Rapid! S-au montat deja tabelele. Când va fi gata noua "bijuterie" din Giuleşti

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2021, 14:53

Reclamă
Pas uriaș spre finalizarea lucrărilor la Stadionul Rapid! S-au montat deja tabelele. Când va fi gata noua "bijuterie" din Giuleşti

CNI

Stadion Giulești are tabele de joc

Noul stadion din Giulești are montate acum și tabelele de la peluzele Nord și Sud. Lucrările la arena “Valentin Stănescu” vor fi finalizate la sfârșitul lunii mai. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadion Rapid, pas uriaș spre finalizarea lucrărilor

„Progresăm în fiecare zi cu lucrările de execuție la noul stadion Rapid, iar astăzi a fost finalizată montarea celor două tabele amplasate la nivelul peluzelor Nord și Sud. Mulțumim tuturor celor implicați în construcția acestui stadion”, a comunicat pe Facebook „Construcții Erbasu”. 

Staionul Rapid, vizitat de două foste legende din Giulești 

“Doi căpitani pe noul Giulești”, a fost mesajul postat de Rapid pe pagina oficială de Facebook.  Florin Constantinovici și Cristian Dulca au pășit pentru prima dată pe noua arenă rapidiștilor.

"Am ajuns în București și nu puteam să nu mă întorc la marea mea iubire, stadionul nostru. I-am spus lui Constantinovici că aceeași fotografie, în același loc, vreau să o repetăm la inaugurarea noului stadion", a spus Cristian Dulca. 

Reclamă

Cum va arăta noul stadion Rapid 

Costurile pentru renovarea stadionului “Valentin Stănescu” ridică până la 33,5 milioane de euro. Arena va avea 14.000 de locuri și va fi încadrată în nivelul 4 de clasificare al UEFA.  

Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline. Va avea spații de cazare pentru sportivi, spații de alimentație publică, cât și spații administrative.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și