Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Din vară se vor schimba multe". Pulhac râde de conducerea de la Dinamo. "Acolo, sunt două cluburi: spaniolii şi românii"

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 18:07

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Din vară se vor schimba multe". Pulhac râde de conducerea de la Dinamo. "Acolo, sunt două cluburi: spaniolii şi românii"

AS.ro

Cristi Pulhac tremură pentru viitorul lui Dinamo

Dinamo stă din nou pe un butoi cu pulbere. Acţionarii spanioli nu au adus banii pe care i-au promis în Adunarea Generală de anul trecut. Mâine este data limită pentru mărirea de capital. Fostul jucător al "câinilor", Cristi Pulhac, râde de situaţia din "Ştefan cel Mare", unde sunt două conduceri cu "birouri diferite, dar care nu se întâlnesc niciodată".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Pulhac: "Sper să ducă campionatul până la capăt. Şi din vară, se vor schimba mult mai multe"

"După ce s-a transferat echipa de la domnul Negoiţă, am simţit o decădere. Ca să ajungă în situaţia asta, nu am gândit-o niciodată, dar ştiam că nu va mai fi niciodată ca înainte. 

Nu ai cum, în momentul în care intri într-un business în care nici nu prea te pricepi şi sunt şi oameni pe care îi plăteşti şi nu îşi fac datoria. Având alte business-uri, nu poţi să te ocupi de toate şi automat angajezi.

Probabil ştie mai multe (n.r. Cristi Borcea a anunțat falimentul lui Dinamo). Eu îmi doresc ca echipa să rămână în continuare. Suporterii sunt singurii care îţi dau speranţe. 

Să fie atât de ataşaţi şi să facă şi un grup de manageri, preşedinte… Acolo sunt două cluburi, într-un fel. Unii pe partea spaniolă, unii pe partea românească. Au birouri diferite, dar nu se întâlnesc niciodată. 

Reclamă

Din punctul meu de vedere, sper să ducă campionatul până la capăt. Şi din vară se vor schimba mult mai multe. Asta e părerea mea", a spus Cristi Pulhac la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și