Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Din vară se vor schimba multe". Pulhac râde de conducerea de la Dinamo. "Acolo, sunt două cluburi: spaniolii şi românii"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 18:07

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Din vară se vor schimba multe". Pulhac râde de conducerea de la Dinamo. "Acolo, sunt două cluburi: spaniolii şi românii"

AS.ro

Cristi Pulhac tremură pentru viitorul lui Dinamo

Dinamo stă din nou pe un butoi cu pulbere. Acţionarii spanioli nu au adus banii pe care i-au promis în Adunarea Generală de anul trecut. Mâine este data limită pentru mărirea de capital. Fostul jucător al "câinilor", Cristi Pulhac, râde de situaţia din "Ştefan cel Mare", unde sunt două conduceri cu "birouri diferite, dar care nu se întâlnesc niciodată".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Pulhac: "Sper să ducă campionatul până la capăt. Şi din vară, se vor schimba mult mai multe"

"După ce s-a transferat echipa de la domnul Negoiţă, am simţit o decădere. Ca să ajungă în situaţia asta, nu am gândit-o niciodată, dar ştiam că nu va mai fi niciodată ca înainte. 

Nu ai cum, în momentul în care intri într-un business în care nici nu prea te pricepi şi sunt şi oameni pe care îi plăteşti şi nu îşi fac datoria. Având alte business-uri, nu poţi să te ocupi de toate şi automat angajezi.

Probabil ştie mai multe (n.r. Cristi Borcea a anunțat falimentul lui Dinamo). Eu îmi doresc ca echipa să rămână în continuare. Suporterii sunt singurii care îţi dau speranţe. 

Să fie atât de ataşaţi şi să facă şi un grup de manageri, preşedinte… Acolo sunt două cluburi, într-un fel. Unii pe partea spaniolă, unii pe partea românească. Au birouri diferite, dar nu se întâlnesc niciodată. 

Reclamă

Din punctul meu de vedere, sper să ducă campionatul până la capăt. Şi din vară se vor schimba mult mai multe. Asta e părerea mea", a spus Cristi Pulhac la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristi Pulhac a jucat 11 ani la Dinamo
  • El a câştigat de două ori campionatul

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și