Închide meniul

Gazonul frumos, cu bani se ține! Investiția pe care o face Gică Hagi în fiecare an pentru a avea un teren impecabil

Silviu Corneanu Publicat: 20 ianuarie 2021, 5:57

Reclamă
Gazonul frumos, cu bani se ține! Investiția pe care o face Gică Hagi în fiecare an pentru a avea un teren impecabil

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi este finanțatorul celor de la Viitorul

Gazonul celor de la Viitorul se prezintă în condiții exccelente pentru că Gică Hagi porneșete instalația de încălzire în noiembrie și o ține până la finalul lui martie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a dezvăluit care sunt costurile pe care este nevoit să le suporte Gică Hagi pentru ca instalația de încălzire să meargă non stop pe timp de iarnă. Este vorba despre 60.000 de euro, în total.

Costurile pe care le suportă Gică Hagi pentru a avea un gazon impecabil

Cu bani se ține un gazon foarte bun. La noi, din noiembrie, încălzirea e pornită tot timpul, ăsta e secretul, să lași tot timpul încălzirea pornită. 

Noi avem costuri de 60.000 de euro din noiembrie până la finalul lui martie, pentru încălzire”, a declarat Gică Popescu după meciul dintre Viitorul și FCSB, scor 2-2.

Constantin Budescu s-a plâns de starea gazonului de la Giurgiu

Dacă la Viitorul s-a jucat pe un teren excelent, la Dinamo sau Astra fotbaliștii s-au plâns că au evoluat pe un gazon înghețat.

Reclamă

Dacă te uiţi în jumătatea asta, am avut gheaţă, abia stăteau în picioare şi din păcate nu avem ce face. Sunt -10, -15 grade şi e imposibil să joci fotbal. Avem picioarele îngheţate, se dezgheaţă joi după-amiază”, a glumit, amar, Budescu, după Astra-Craiova, 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și