Închide meniul

Gazonul frumos, cu bani se ține! Investiția pe care o face Gică Hagi în fiecare an pentru a avea un teren impecabil

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 ianuarie 2021, 5:57

Gazonul frumos, cu bani se ține! Investiția pe care o face Gică Hagi în fiecare an pentru a avea un teren impecabil

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi este finanțatorul celor de la Viitorul

Gazonul celor de la Viitorul se prezintă în condiții exccelente pentru că Gică Hagi porneșete instalația de încălzire în noiembrie și o ține până la finalul lui martie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a dezvăluit care sunt costurile pe care este nevoit să le suporte Gică Hagi pentru ca instalația de încălzire să meargă non stop pe timp de iarnă. Este vorba despre 60.000 de euro, în total.

Costurile pe care le suportă Gică Hagi pentru a avea un gazon impecabil

Cu bani se ține un gazon foarte bun. La noi, din noiembrie, încălzirea e pornită tot timpul, ăsta e secretul, să lași tot timpul încălzirea pornită. 

Noi avem costuri de 60.000 de euro din noiembrie până la finalul lui martie, pentru încălzire”, a declarat Gică Popescu după meciul dintre Viitorul și FCSB, scor 2-2.

Constantin Budescu s-a plâns de starea gazonului de la Giurgiu

Dacă la Viitorul s-a jucat pe un teren excelent, la Dinamo sau Astra fotbaliștii s-au plâns că au evoluat pe un gazon înghețat.

Reclamă

Dacă te uiţi în jumătatea asta, am avut gheaţă, abia stăteau în picioare şi din păcate nu avem ce face. Sunt -10, -15 grade şi e imposibil să joci fotbal. Avem picioarele îngheţate, se dezgheaţă joi după-amiază”, a glumit, amar, Budescu, după Astra-Craiova, 1-1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și