Închide meniul

EXCLUSIV | Planul AFAN pentru ca jucătorii să nu mai aibă restanțe financiare: ”Vrem să garantăm 4 salarii pentru fotbaliști”

Silviu Corneanu Publicat: 19 ianuarie 2021, 11:08

Reclamă
EXCLUSIV | Planul AFAN pentru ca jucătorii să nu mai aibă restanțe financiare: ”Vrem să garantăm 4 salarii pentru fotbaliști”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fază din meciul Craiova - Dinamo

Vicepreședinte în cadrul AFAN, Ionuț Rada a anunțat, într-un interviu pentru AntenaSport, faptul că în momentul în care vor intra drepturile de televizare, înaintea fiecărui început de sezon, Liga va opri patru luni de salarii, ca și garanție, iar dacă echipele nu-și vor plăti jucătorii, aceștia își vor primi banii direct de la LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AFAN vrea ca salariile jucătorilor să fie garantate din drepturile TV

Sunt vicepreședinte la AFAN și sperăm să garantăm patru salarii pentru jucători, din drepturi de televizare, pentru că nu se mai poate. Tot zic că de la anul, de la anul… Îi ții neplătiți, îi ții cu probleme, până la urmă nu mai este fotbalul pe care îl așteptăm.

Când intră drepturile de televizare, se vor opri patru salarii, dacă nu se plătesc salariile, Liga plătește către jucători. Într-un cont pe care-l gestionează Liga sau AFAN. 

Nu este normal ca tu să livrezi către club și clubul să nu plătească jucătorii. Este anormal acest lucru, iar echipele suferă din cauza asta”, a declarat Ionuț Rada pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și