Închide meniul

EXCLUSIV | Planul AFAN pentru ca jucătorii să nu mai aibă restanțe financiare: ”Vrem să garantăm 4 salarii pentru fotbaliști”

Silviu Corneanu Publicat: 19 ianuarie 2021, 11:08

Reclamă
EXCLUSIV | Planul AFAN pentru ca jucătorii să nu mai aibă restanțe financiare: ”Vrem să garantăm 4 salarii pentru fotbaliști”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fază din meciul Craiova - Dinamo

Vicepreședinte în cadrul AFAN, Ionuț Rada a anunțat, într-un interviu pentru AntenaSport, faptul că în momentul în care vor intra drepturile de televizare, înaintea fiecărui început de sezon, Liga va opri patru luni de salarii, ca și garanție, iar dacă echipele nu-și vor plăti jucătorii, aceștia își vor primi banii direct de la LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AFAN vrea ca salariile jucătorilor să fie garantate din drepturile TV

Sunt vicepreședinte la AFAN și sperăm să garantăm patru salarii pentru jucători, din drepturi de televizare, pentru că nu se mai poate. Tot zic că de la anul, de la anul… Îi ții neplătiți, îi ții cu probleme, până la urmă nu mai este fotbalul pe care îl așteptăm.

Când intră drepturile de televizare, se vor opri patru salarii, dacă nu se plătesc salariile, Liga plătește către jucători. Într-un cont pe care-l gestionează Liga sau AFAN. 

Nu este normal ca tu să livrezi către club și clubul să nu plătească jucătorii. Este anormal acest lucru, iar echipele suferă din cauza asta”, a declarat Ionuț Rada pentru AS.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:45

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

12:37

Sabrina Maneca Voinea, cele mai mari note la bârnă şi sol în prima subdiviziune de la Jocurile Olimpice! Punctajele româncelor

12:31

România, în semifinale la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice! Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat a doua serie

12:08

David Popovici s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber cu cel mai bun timp! Cursă fantastică pentru înotătorul român!

12:00

VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY

11:30

Bernadette Szocs – Jingyl Zhou 4-1! Românca, victorie fabuloasă în primul meci la simplu de la Jocurile Olimpice!

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și