Închide meniul

Ce lovitură! Academica Clinceni a adus un jucător care i-a dat gol lui Real Madrid într-un meci nebun din Liga Campionilor

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 15:43

Reclamă
Ce lovitură! Academica Clinceni a adus un jucător care i-a dat gol lui Real Madrid într-un meci nebun din Liga Campionilor

Profimedia

Thibaut Moulin a semnat cu Academica Clinceni

Academica Clinceni l-a adus pe Thibault Moulin, un mijlocaş în vârstă de 31 de ani. Moulin a câltigat două titluri în Polonia cu Legia Varşovia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Academica Clinceni a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul Thibault Moulin. În vârstă de 31 de ani, francezul are în palmares două titluri de campion cu Legia Varşovia şi încă două trofee ale Cupei Poloniei, respectiv Cupei Greciei cu PAOK. Thibault Moulin a jucat în cariera sa la Caen, Chateauroux, Clermont, Waasland-Beveren, Legia Varşovia, PAOK, Ankaragucu şi Xanthi. Alături de Legia Varşovia a jucat în Champions League unde a reuşit să şi marcheze. A înscris golul de de 3-2 în partida Legia – Real Madrid (3-3).

Thibault Moulin a semnat cu Academica Clinceni un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune pentru încă un an", se arată pe site-ul celor de la Academica Clinceni. 

Thibaut Moulin: "În Belgia mi se spunea Micul Pitbull"

"Ştiam că România are un fotbal bun, nu am jucat niciodată aici, însă de asta am ales să vin. Cred că şi în Romania suporterii sunt la fel, fanatici. Sper să se intoarcă la stadion în curând.

În Belgia mi se spunea Micul Pitbull, pentru că îmi place să lupt până la final. Sunt de părere că trebuie să joci bine, dar trebuie să şi lupţi.

Reclamă

Vreau să revin la nivelul meu, să mă bucur de fotbal. Anul trecut a fost foarte greu pentru mine, vreau să revin şi sper să reusesc aici", a spus Moulin.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și