Închide meniul

Fostul jucător al lui Marius Şumudică îi acuză pe başkanii lui Gaziantep: "E o lipsă de respect. El a făcut o minune"

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 8:06

Reclamă
Fostul jucător al lui Marius Şumudică îi acuză pe başkanii lui Gaziantep: "E o lipsă de respect. El a făcut o minune"

Twitter Gaziantep

Marius Şumudică poate reveni la arabi

"Dacă i-au oferit mai puțin decât a câștigat până acum, cred că e o lipsă de respect față de el! El a făcut o minune și tu îi oferi un salariu mai mic? Dacă ei au dat bani pentru niște jucători, de ce n-au bani și pentru un antrenor? 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a potențializat foarte mult jucătorii de acolo, inclusiv români. A luat echipa de la retrogradare și a făcut-o să se bată la titlu, mi se pare o minune! De asta spun că mi se pare lipsă de respect ce a făcut președintele. El a făcut lucruri mari pentru echipă, e ceva incredibil! În Turcia, se vorbea mai mult de Șumudică decât de antrenorii lor", a spus Geraldo Alves, citat de gsp.ro

Marius Şumudică, aproape să rămână la Gaziantep

Despărţirea de Gaziantep a fost una cu scântei pentru Şumi. Antrenorul nostru a făcut public faptul că başkanul de la club i-a oferit un contract nou mai mic decât cel semnat iniţial. După ce s-a despărţit de club, Şumudică i-a impresionat pe toţi cu lacrimile sale. 

"Eu nu am vrut ca tu să pleci. Dacă aveam intenţia să renunţăm la tine în acest moment la conducerea echipei în locul tău era alt antrenor. A fost o decizie a oraşului. Totuşi, o să fac tot ce pot. Aşteaptă veste de la mine până dimineaţa”, i-a spus Mehmet Buyukekşi lui Şumudică, joi seară, potrivit cotidianului local Gaziantep Guneş, citat de news.ro.

Trei dintre jucătorii de bază, Alexandru Maxim, Kevin Mirallas şi Jean-Armel Kana-Biyik, au mers la hotelul unde era cazat Şumudică. Ei, dar şi alţi fotbalişti, i-au dat telefon preşedintelui ca să îi ceară păstrarea în funcţie a antrenorului român.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și