Închide meniul

Fostul jucător al lui Marius Şumudică îi acuză pe başkanii lui Gaziantep: "E o lipsă de respect. El a făcut o minune"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 8:06

Fostul jucător al lui Marius Şumudică îi acuză pe başkanii lui Gaziantep: "E o lipsă de respect. El a făcut o minune"

Twitter Gaziantep

Marius Şumudică poate reveni la arabi

"Dacă i-au oferit mai puțin decât a câștigat până acum, cred că e o lipsă de respect față de el! El a făcut o minune și tu îi oferi un salariu mai mic? Dacă ei au dat bani pentru niște jucători, de ce n-au bani și pentru un antrenor? 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică a potențializat foarte mult jucătorii de acolo, inclusiv români. A luat echipa de la retrogradare și a făcut-o să se bată la titlu, mi se pare o minune! De asta spun că mi se pare lipsă de respect ce a făcut președintele. El a făcut lucruri mari pentru echipă, e ceva incredibil! În Turcia, se vorbea mai mult de Șumudică decât de antrenorii lor", a spus Geraldo Alves, citat de gsp.ro

Marius Şumudică, aproape să rămână la Gaziantep

Despărţirea de Gaziantep a fost una cu scântei pentru Şumi. Antrenorul nostru a făcut public faptul că başkanul de la club i-a oferit un contract nou mai mic decât cel semnat iniţial. După ce s-a despărţit de club, Şumudică i-a impresionat pe toţi cu lacrimile sale. 

"Eu nu am vrut ca tu să pleci. Dacă aveam intenţia să renunţăm la tine în acest moment la conducerea echipei în locul tău era alt antrenor. A fost o decizie a oraşului. Totuşi, o să fac tot ce pot. Aşteaptă veste de la mine până dimineaţa”, i-a spus Mehmet Buyukekşi lui Şumudică, joi seară, potrivit cotidianului local Gaziantep Guneş, citat de news.ro.

Trei dintre jucătorii de bază, Alexandru Maxim, Kevin Mirallas şi Jean-Armel Kana-Biyik, au mers la hotelul unde era cazat Şumudică. Ei, dar şi alţi fotbalişti, i-au dat telefon preşedintelui ca să îi ceară păstrarea în funcţie a antrenorului român.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și