Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Adrian Mititelu a mai primit o condamnare: "Nu credeam că îl vor trimite la închisoare. Nu este uşor acolo"

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 15:20

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali, după ce Adrian Mititelu a mai primit o condamnare: "Nu credeam că îl vor trimite la închisoare. Nu este uşor acolo"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Finanţatorul FCU Craiova a mai primit o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care e acuzat de evaziune fiscală. Totuşi, Mititelu poate contesta decizia judecătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, cel care a fost citat ca martor în dosarul din cauza căruia Adrian Mititelu a ajuns la închisoare, a oferit o primă reacţie despre acest caz. 

Mititelu a investit o grămadă de milioane de euro în fotbal și nu trebuia să se ducă la pușcărie. Le-am spus acest lucru și judecătorilor. Am fost martor la acest proces și am vorbit deschis în fața acelor judecător, dar nu credeam că îl vor trimite la închisoare.

Mititelu nu a luat banii ăia acasă sau nu a fugit prin vacanțe cu ei. El și-a plătit angajații. Îmi pare rău de el pentru că era un om bun. Vorbeam ore în șir cu el la telefon despre fotbal și despre alte subiecte. Îmi spunea la telefon că tot o să învingă într-o zi cu echipa lui și îmi aduc aminte că nu aveam meciuri deloc ușoare cu el. Nu am știut că a mai primit încă cinci ani de condamnare, dar sigur deja i s-a contopit pedeapsa? Oricum este la prima instanță și nu este definitivă această pedeapsă. Nu este ușor la pușcărie. Și eu am trecut prin asta și știu prin ce perioadă îți trece familia”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Adrian Mititelu a ajuns la închisoare din cauza transferului lui Mihai Costea

Lui Mititelu, totul i se trage din 2011. Atunci, finanțatorul celor de la FC U Craiova l-a vândut pe Mihai Costea la echipa lui Gigi Becali. Acesta a încasat 1,4 milioane de euro în schimbul atacantului.

Reclamă

Problema a fost că în acel moment, Mititelu avea tot lotul de la Craiova sub sechestrul Fiscului, echipa având datorii uriașe la Stat. Agenția Națională de Administrare Fiscală a pus sechestru pe drepturile federative a 39 de jucători.

Mititelu nu avea dreptul să vândă niciun jucător, iar Mihai Costea a fost cumpărat de echipa lui Gigi Becali în vara lui 2011, pentru 1,4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și