Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Adrian Mititelu a mai primit o condamnare: "Nu credeam că îl vor trimite la închisoare. Nu este uşor acolo"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 15:20

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Adrian Mititelu a mai primit o condamnare: "Nu credeam că îl vor trimite la închisoare. Nu este uşor acolo"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Finanţatorul FCU Craiova a mai primit o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care e acuzat de evaziune fiscală. Totuşi, Mititelu poate contesta decizia judecătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, cel care a fost citat ca martor în dosarul din cauza căruia Adrian Mititelu a ajuns la închisoare, a oferit o primă reacţie despre acest caz. 

Mititelu a investit o grămadă de milioane de euro în fotbal și nu trebuia să se ducă la pușcărie. Le-am spus acest lucru și judecătorilor. Am fost martor la acest proces și am vorbit deschis în fața acelor judecător, dar nu credeam că îl vor trimite la închisoare.

Mititelu nu a luat banii ăia acasă sau nu a fugit prin vacanțe cu ei. El și-a plătit angajații. Îmi pare rău de el pentru că era un om bun. Vorbeam ore în șir cu el la telefon despre fotbal și despre alte subiecte. Îmi spunea la telefon că tot o să învingă într-o zi cu echipa lui și îmi aduc aminte că nu aveam meciuri deloc ușoare cu el. Nu am știut că a mai primit încă cinci ani de condamnare, dar sigur deja i s-a contopit pedeapsa? Oricum este la prima instanță și nu este definitivă această pedeapsă. Nu este ușor la pușcărie. Și eu am trecut prin asta și știu prin ce perioadă îți trece familia”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.

Adrian Mititelu a ajuns la închisoare din cauza transferului lui Mihai Costea

Lui Mititelu, totul i se trage din 2011. Atunci, finanțatorul celor de la FC U Craiova l-a vândut pe Mihai Costea la echipa lui Gigi Becali. Acesta a încasat 1,4 milioane de euro în schimbul atacantului.

Reclamă

Problema a fost că în acel moment, Mititelu avea tot lotul de la Craiova sub sechestrul Fiscului, echipa având datorii uriașe la Stat. Agenția Națională de Administrare Fiscală a pus sechestru pe drepturile federative a 39 de jucători.

Mititelu nu avea dreptul să vândă niciun jucător, iar Mihai Costea a fost cumpărat de echipa lui Gigi Becali în vara lui 2011, pentru 1,4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Reacţia lui Gigi Becali, după ce Adrian Mititelu a ajuns la închisoare
  • Ce a spus patronul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și