Închide meniul

Drum liber spre Universitatea Craiova! Un star de la Dinamo şi-a luat adio de la colegi

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 14:55

Reclamă
Drum liber spre Universitatea Craiova! Un star de la Dinamo şi-a luat adio de la colegi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dinamo [pierde încă un jucător

Potrivit gsp.ro, Juan Camara și-a luat deja adio de la foștii săi coechipieri printr-un mesaj pe WhatsApp. Jucătorul va purta negocierile pentru încheierea raporturilor cu Dinamo fie cu șefii DDB, fie cu oamenii din conducerea lui Pablo Cortacero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Camara a plecat de la Dinamo

Aproape toți jucătorii convinși de Pablo Cortacero la începutul sezonului să semneze cu Dinamo au plecat. În total, Dinamo a pierdut nu mai puțin de opt fotbaliști în această iarnă, după ce Juan Camara a fost adăugat pe lista plecărilor. 

Printre aceștia se mai numără și Borja Valle, Gonzalez, Isma Lopez, Ba, Rene, Aleix Garcia și Tomas Mejias. Adam Nemec și Ante Puljic amenință și ei cu plecarea dacă Pablo Cortacero nu va livra banii în contul clubului. 

Juan Camara este dorit la Craiova

Deși a plecat de la Dinamo, Juan Camara ar putea să continue în Liga 1. Se pare că Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, este un mare fan al mijlocașului spaniol.

Camara a fost format la Academia celor de la Villareal și a mai trecut în cariera sa pe la Barcelona B, Girona, Reus Deportiu, Miedz Legnica și Jagiellonia.

Reclamă

Camara a evoluat în 13 meciuri pentru Dinamo, reușind să marcheze două goluri și să le ofere colegilor două pase de gol.

El a prins o jumătate de oră pentru prima echipă a Barcelonei în sezonul 2015/2016: Contra lui Bayern Leverkusen în Champions League și împotriva Valenciei în Cupa Spaniei.

Juan Camara este cotat la 600.000 de euro de către site-ul transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și