Închide meniul

Cum a salvat-o Burleanu pe FCSB de carantină! Mesajul transmis de FRF, după scandalul amicalului din Turcia

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 13:55

Reclamă
Cum a salvat-o Burleanu pe FCSB de carantină! Mesajul transmis de FRF, după scandalul amicalului din Turcia

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB a evitat carantina

Disputarea acestui amical a fost recunoscut şi de FRF. Fătă acest lucru, echipa lui Gigi Becali risca să intre în carantină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"FC FCSB a informat pe 11 ianuarie 2021 că în data de 13 ianuarie va disputa un meci de pregătire în Turcia", a transmis FRF pentru gsp.ro.

Ce spune regulamentul

Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice spune că meciurile amicale internaţionale sau între echipe naţionale sau de club, pot fi organizate cu aprobabrea FRF şi cu acordul federațiilor naționale și al cluburilor participante.

"Cluburile pot participa la jocuri amicale internaționale doar cu acordul prealabil al FRF", se mai arată în regulament. 

FCSB a scăpat de carantină

FCSB s-a întors în această joi din Turcia. Roș-albaștrii au trecut de controlul de la aeroport unde au prezentat toate documentele cum că au respectat protocolul și nu vor fi nevoiți să stea în carantină.

Reclamă

FCSB a efectuat un cantonament de 11 zile în Turcia, țară care se află pe lista galbenă, dar roș-albaștrii nu au fost nevoiți. Conform surselor AS.ro, echipa lui Gigi Becali a avut toate documentele necesare pentru a demonstra că s-au respectat toate normele de protecţie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 Vezi toate știrile
Citește și