Închide meniul

Cum a salvat-o Burleanu pe FCSB de carantină! Mesajul transmis de FRF, după scandalul amicalului din Turcia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 13:55

Cum a salvat-o Burleanu pe FCSB de carantină! Mesajul transmis de FRF, după scandalul amicalului din Turcia

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB a evitat carantina

Disputarea acestui amical a fost recunoscut şi de FRF. Fătă acest lucru, echipa lui Gigi Becali risca să intre în carantină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"FC FCSB a informat pe 11 ianuarie 2021 că în data de 13 ianuarie va disputa un meci de pregătire în Turcia", a transmis FRF pentru gsp.ro.

Ce spune regulamentul

Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice spune că meciurile amicale internaţionale sau între echipe naţionale sau de club, pot fi organizate cu aprobabrea FRF şi cu acordul federațiilor naționale și al cluburilor participante.

"Cluburile pot participa la jocuri amicale internaționale doar cu acordul prealabil al FRF", se mai arată în regulament. 

FCSB a scăpat de carantină

FCSB s-a întors în această joi din Turcia. Roș-albaștrii au trecut de controlul de la aeroport unde au prezentat toate documentele cum că au respectat protocolul și nu vor fi nevoiți să stea în carantină.

Reclamă

FCSB a efectuat un cantonament de 11 zile în Turcia, țară care se află pe lista galbenă, dar roș-albaștrii nu au fost nevoiți. Conform surselor AS.ro, echipa lui Gigi Becali a avut toate documentele necesare pentru a demonstra că s-au respectat toate normele de protecţie.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și