Închide meniul

Declarație genială a lui Valentin Costache după ce a fost erou în victoria lui CFR Cluj: "Ăsta este Costache!"

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 19:33

Reclamă
Declarație genială a lui Valentin Costache după ce a fost erou în victoria lui CFR Cluj: "Ăsta este Costache!"

SportPictures / Dan George Ilinca / SPORT PICTURES via HEPTA

Costache a vorbit după meciul cu Academica Clinceni

Valentin Costache s-a descătușat în ultimele partide și a reușit astăzi al doilea gol de la venirea lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache, despre impactul lui Edi Iordănescu la echipă

"Am jucat bine, sper să continui în aceeași notă și să ajut echipa. Toți am făcut un meci bun, am realizat lucruri bune. Am făcut mici greșeli, dar asta este normal. Suntem încrezători. Lucrăm mai mult pe faza ofensivă, pasăm mai mult, facem mai multe combinații. Avem un plus din punct de vedere ofensiv", a spus Velntin Costache la Digi Sport.

Valentin Costache a avut mai multe evoluții sub așteptări sub comanda lui Dan Petrescu și a fost criticat "bursuc".  Întrebat dacă preferă să evolueze în sistemul lui Edi Iordănescu în detrimentul celui al fostului său antrenor, Costache a oferit un răspuns savuros.

"Nu mă simt mai bine neapărat, dar am mai multă încredere în mine. Cred că puteam să înscriu și al doilea gol, dar asta este. Nu sunt alt jucător, ăsta este Costache. Încercăm să luam meciurile pas cu pas, urmează trei etape vitale pentru noi", a mai spus Costache.

CFR Cluj o depășește pe Craiova și pune presiune pe FCSB

Grație victoriei de astăzi, CFR Cluj a urcat pe poziția secundă în Liga 1. Ardelenii au înregistrat a patra victorie în cinci meciuri de campionat cu Edi Iordănescu pe bancă. 

Reclamă

CFR Cluj tintește al patrulea titlu consecutiv în Liga 1. După un debut de sezon complicat, formația din Gruia a revenit în forță în lupta pentru trofeul de campioană. 

FCSB se va duela mâine cu Astra și este obligată să căștige după victoria elevilor lui Edi Iordănescu în fața lui Clinceni. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și