Închide meniul

Declarație genială a lui Valentin Costache după ce a fost erou în victoria lui CFR Cluj: "Ăsta este Costache!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 19:33

Declarație genială a lui Valentin Costache după ce a fost erou în victoria lui CFR Cluj: "Ăsta este Costache!"

SportPictures / Dan George Ilinca / SPORT PICTURES via HEPTA

Costache a vorbit după meciul cu Academica Clinceni

Valentin Costache s-a descătușat în ultimele partide și a reușit astăzi al doilea gol de la venirea lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache, despre impactul lui Edi Iordănescu la echipă

"Am jucat bine, sper să continui în aceeași notă și să ajut echipa. Toți am făcut un meci bun, am realizat lucruri bune. Am făcut mici greșeli, dar asta este normal. Suntem încrezători. Lucrăm mai mult pe faza ofensivă, pasăm mai mult, facem mai multe combinații. Avem un plus din punct de vedere ofensiv", a spus Velntin Costache la Digi Sport.

Valentin Costache a avut mai multe evoluții sub așteptări sub comanda lui Dan Petrescu și a fost criticat "bursuc".  Întrebat dacă preferă să evolueze în sistemul lui Edi Iordănescu în detrimentul celui al fostului său antrenor, Costache a oferit un răspuns savuros.

"Nu mă simt mai bine neapărat, dar am mai multă încredere în mine. Cred că puteam să înscriu și al doilea gol, dar asta este. Nu sunt alt jucător, ăsta este Costache. Încercăm să luam meciurile pas cu pas, urmează trei etape vitale pentru noi", a mai spus Costache.

CFR Cluj o depășește pe Craiova și pune presiune pe FCSB

Grație victoriei de astăzi, CFR Cluj a urcat pe poziția secundă în Liga 1. Ardelenii au înregistrat a patra victorie în cinci meciuri de campionat cu Edi Iordănescu pe bancă. 

Reclamă

CFR Cluj tintește al patrulea titlu consecutiv în Liga 1. După un debut de sezon complicat, formația din Gruia a revenit în forță în lupta pentru trofeul de campioană. 

FCSB se va duela mâine cu Astra și este obligată să căștige după victoria elevilor lui Edi Iordănescu în fața lui Clinceni. 
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și