Închide meniul

"Nu vrea să prelungească". Gigi Becali își freacă mâinile pentru transferul mult visat. Aduce gratis un jucător de 2 milioane de euro

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 18:07

Reclamă
"Nu vrea să prelungească". Gigi Becali își freacă mâinile pentru transferul mult visat. Aduce gratis un jucător de 2 milioane de euro

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gi Becali, aproape de transferul mult visat

Constantin Budescu s-a simtit excelent la FCSB în sezonul 2017-18 și a rămas în relații bune cu Gigi Becali. La finele acestui sezon, talentatul mijlocaș ar putea să revină în tabăra "roș-albaștrilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: "Budescu nu vrea să prelungească"

"Au existat discuţii, chiar eu am vorbit cu Budi. Budescu joacă la Astra cât vrea el, îi prelungim contractul. Dacă vrea un an, un an, dacă vrea patru, pe patru. El se asicoează într-un fel cu performantele obţinute de club în ultimii ani şi cât vrea să stea la Astra, va avea uşa deschisă.

 La momentul acesta nu vrea să prelungească. Chiar dacă nu-şi va prelungi, eu mi-aş dori să rămână până la finalul acestui sezon.  Dacă îşi doreşte o nouă aventură, să plece jucător liber, dar să ne ajute până la vară", a spus Dani Coman pentru Telekom Sport.

Astra i-a stabilit un preț de 900.000 de euro lui Constantin Budescu pentru această perioadă de transferuri. Gigi Becali a refuzat să achite această sumă, astfel că îl va lua gratis pe mijlocașul de 31 de ani la vară.

În acest sezon de Liga 1, Budescu a disputat 11 meciuri și a înregistat șase goluri și șapte pase decisive. El este cotat la 2 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.

Reclamă

Gigi Becali l-a contactat deja pe Budescu

"Am vorbit eu cu Budescu. El a spus, da nea Gigi. I-am zis, vii, tu vei juca doar atacant 9 fals. În plus de asta, vei sta cu mine faţă în faţă şi cu Meme şi cu antrenorul, şi vei promite că nu vei comenta la antrenamente. Şi faci antrenamente până mori.

Şi a zis, nea Gigi, eu o să fac. Şi el parcă strâmba din nas, nu îi convenea. El era de acord, dar mai are 6 luni. Şi am întrebat la Astra. Domne, el costă 900.000 de mii de euro. Păi de ce să stau 900.000 de euro dacă pot să îl iau la vară gratis. Am de gând să îl iau", a declarat Gigi Becali.

Budescu a fost transferat în 2017 de FCSB de la Astra pentru 750.000 euro. El a reușit atunci 13 goluri și 12 assit-uri în 37 de meciuri disputate în toate competițiile. După numai un an, Budescu a fost vândut la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și