Închide meniul

"Nu vrea să prelungească". Gigi Becali își freacă mâinile pentru transferul mult visat. Aduce gratis un jucător de 2 milioane de euro

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 18:07

"Nu vrea să prelungească". Gigi Becali își freacă mâinile pentru transferul mult visat. Aduce gratis un jucător de 2 milioane de euro

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gi Becali, aproape de transferul mult visat

  • Becali l-a contactat deja pe jucător
  • Jucătorul nu vrea să rămână la echipa actuală

Constantin Budescu s-a simtit excelent la FCSB în sezonul 2017-18 și a rămas în relații bune cu Gigi Becali. La finele acestui sezon, talentatul mijlocaș ar putea să revină în tabăra "roș-albaștrilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: "Budescu nu vrea să prelungească"

"Au existat discuţii, chiar eu am vorbit cu Budi. Budescu joacă la Astra cât vrea el, îi prelungim contractul. Dacă vrea un an, un an, dacă vrea patru, pe patru. El se asicoează într-un fel cu performantele obţinute de club în ultimii ani şi cât vrea să stea la Astra, va avea uşa deschisă.

 La momentul acesta nu vrea să prelungească. Chiar dacă nu-şi va prelungi, eu mi-aş dori să rămână până la finalul acestui sezon.  Dacă îşi doreşte o nouă aventură, să plece jucător liber, dar să ne ajute până la vară", a spus Dani Coman pentru Telekom Sport.

Reclamă

Astra i-a stabilit un preț de 900.000 de euro lui Constantin Budescu pentru această perioadă de transferuri. Gigi Becali a refuzat să achite această sumă, astfel că îl va lua gratis pe mijlocașul de 31 de ani la vară.

În acest sezon de Liga 1, Budescu a disputat 11 meciuri și a înregistat șase goluri și șapte pase decisive. El este cotat la 2 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.

Reclamă

Gigi Becali l-a contactat deja pe Budescu

"Am vorbit eu cu Budescu. El a spus, da nea Gigi. I-am zis, vii, tu vei juca doar atacant 9 fals. În plus de asta, vei sta cu mine faţă în faţă şi cu Meme şi cu antrenorul, şi vei promite că nu vei comenta la antrenamente. Şi faci antrenamente până mori.

Şi a zis, nea Gigi, eu o să fac. Şi el parcă strâmba din nas, nu îi convenea. El era de acord, dar mai are 6 luni. Şi am întrebat la Astra. Domne, el costă 900.000 de mii de euro. Păi de ce să stau 900.000 de euro dacă pot să îl iau la vară gratis. Am de gând să îl iau", a declarat Gigi Becali.

Budescu a fost transferat în 2017 de FCSB de la Astra pentru 750.000 euro. El a reușit atunci 13 goluri și 12 assit-uri în 37 de meciuri disputate în toate competițiile. După numai un an, Budescu a fost vândut la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”