Închide meniul

UPDATE | FCSB – Astra se joacă! Reacția Ligii şi ce a spus DSP Bucureşti, după ce FCSB a evitat carantina la revenirea din Turcia

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 16:00

Reclamă
UPDATE | FCSB – Astra se joacă! Reacția Ligii şi ce a spus DSP Bucureşti, după ce FCSB a evitat carantina la revenirea din Turcia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB - Astra se joacă!

UPDATE: FCSB a susţinut că a luat parte la o competiţie sportivă internaţională în Turcia, pentru a evita carantina la revenirea din cantonament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Membrii delegației sportive a Fotbal Club FCSB au prezentat reprezentanților DSPMB care desfășoară activitate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă dovada participării la o competiție sportivă internațională desfășurată în Belek -Antalya, Turcia, motiv pentru care aceștia au fost exceptați de la măsura carantinării în temeiul prevederilor art. 1 alin. 1 lit. t) din Hotărârea CNSU nr. 48/2020 de modificare a art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 36/2020”, a fost mesajul transmis de şefa DSP Bucureşti, Oana Nicolescu, pentru gsp.

FCSB a revenit astăzi în România după stagiul de pregătire din Antalya. Președintele clubului, Valeriu Argăseală, i-a dat asigurări directorului general al LPF, Iustin Ștefan, că "roș-albastrii" se vor prezenta sigur la duelul de vineri împotriva Astrei.

FCSB a informat LPF că meciul cu Astra se joacă

"Am vorbit cu președintele clubului FCSB și am primit asigurări că meciul FCSB – Astra se va juca mâine", a spus Iustin Ștefan pentru Digi Sport.

Elevii lui Toni Petrea se vor îndrepta către baza de pregătire de la Berceni. Cei de la FCSB vor rămâne acolo până la meciul de mâine împotriva Astrei.

Reclamă

FCSB  a evitat carantina l-a revenirea în țară

FCSB a efectuat un cantonament de 11 zile în Turcia, țară care se află pe lista galbenă, dar roș-albaștrii nu au fost nevoiți să intre în carantină la revenirea în România. Conform surselor AS.ro, echipa lui Gigi Becali a avut toate documentele necesare pentru a demonstra că s-au respectat toate normele de protecţie.

 "Noi avem acum o hârtie de la guvernul turc, cum că această zonă este izolată. Noi am stat în hotel singuri, n-a existat nicio altă persoană care să stea cu noi, avem dovadă că am purtat măști. Avem că am plecat cu charter, avem și o hârtie, și dovada că am jucat o competiție internațională", a spus Gigi Becali despre situația echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și