Închide meniul

UPDATE | FCSB – Astra se joacă! Reacția Ligii şi ce a spus DSP Bucureşti, după ce FCSB a evitat carantina la revenirea din Turcia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 16:00

UPDATE | FCSB – Astra se joacă! Reacția Ligii şi ce a spus DSP Bucureşti, după ce FCSB a evitat carantina la revenirea din Turcia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB - Astra se joacă!

UPDATE: FCSB a susţinut că a luat parte la o competiţie sportivă internaţională în Turcia, pentru a evita carantina la revenirea din cantonament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Membrii delegației sportive a Fotbal Club FCSB au prezentat reprezentanților DSPMB care desfășoară activitate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă dovada participării la o competiție sportivă internațională desfășurată în Belek -Antalya, Turcia, motiv pentru care aceștia au fost exceptați de la măsura carantinării în temeiul prevederilor art. 1 alin. 1 lit. t) din Hotărârea CNSU nr. 48/2020 de modificare a art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 36/2020”, a fost mesajul transmis de şefa DSP Bucureşti, Oana Nicolescu, pentru gsp.

FCSB a revenit astăzi în România după stagiul de pregătire din Antalya. Președintele clubului, Valeriu Argăseală, i-a dat asigurări directorului general al LPF, Iustin Ștefan, că "roș-albastrii" se vor prezenta sigur la duelul de vineri împotriva Astrei.

FCSB a informat LPF că meciul cu Astra se joacă

"Am vorbit cu președintele clubului FCSB și am primit asigurări că meciul FCSB – Astra se va juca mâine", a spus Iustin Ștefan pentru Digi Sport.

Elevii lui Toni Petrea se vor îndrepta către baza de pregătire de la Berceni. Cei de la FCSB vor rămâne acolo până la meciul de mâine împotriva Astrei.

Reclamă

FCSB  a evitat carantina l-a revenirea în țară

FCSB a efectuat un cantonament de 11 zile în Turcia, țară care se află pe lista galbenă, dar roș-albaștrii nu au fost nevoiți să intre în carantină la revenirea în România. Conform surselor AS.ro, echipa lui Gigi Becali a avut toate documentele necesare pentru a demonstra că s-au respectat toate normele de protecţie.

 "Noi avem acum o hârtie de la guvernul turc, cum că această zonă este izolată. Noi am stat în hotel singuri, n-a existat nicio altă persoană care să stea cu noi, avem dovadă că am purtat măști. Avem că am plecat cu charter, avem și o hârtie, și dovada că am jucat o competiție internațională", a spus Gigi Becali despre situația echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și