Închide meniul

La loc comanda! Gigi Becali nu poate să scape de el! Adrian Petre revine la FCSB. Anunțul făcut în Italia

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 6:21

Reclamă
La loc comanda! Gigi Becali nu poate să scape de el! Adrian Petre revine la FCSB. Anunțul făcut în Italia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Petre ar putea reveni la FCSB

Presa din Italia anunță faptul că Petre va pleca mai mult ca sigur de la Cosenza, ceea ce înseamnă că ar putea reveni la FCSB, fiind încă sub contract cu gruparea patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai are rost să ne ascundem, Borrelli, Petre și Gliozzi au fost o deziluzie și nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Primii doi vor pleca cu siguranță”, anunță cei de la cosenzapost.it.

Adrian Petre nu a reușit să se impună la FCSB

Petre mai are contract cu FCSB până în 2024, fiind cumpărat de FCSB de la Esbjerg pentru 500.000 de euro.

Tânărul internațional nu a reușit însă să se impună la FCSB, iar Becali a decis să-l vândă pentru 300.000 de euro, însă până la urmă l-a împrumutat în schimbul sumei de 50.000 de euro.

Adrian Petre are 22 de ani și este cotat de transfermarkt.com la 800.000 de euro.

Reclamă

Dacă va reveni la FCSB, Petre va fi cel mai probabil rezervă, alături de Sergiu Buș, atacant care și el vrea să demonstreze că merită să joace la echipa lui Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și