Închide meniul

Antrenorul lui Dinamo, discurs războinic faţă de şefi: "Am obosit să vorbesc de spanioli". Ce a spus despre plecarea lui Fabbrini la CFR

Mihai Ispas Publicat: 13 ianuarie 2021, 18:46

Reclamă
Antrenorul lui Dinamo, discurs războinic faţă de şefi: "Am obosit să vorbesc de spanioli". Ce a spus despre plecarea lui Fabbrini la CFR

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jerry Gane s-a săturat de acţionarii spanioli de la Dinamo

Jerry Gane şi-a lăudat jucătorii pentru evoluţia pe care au avut-o la meciul cu Hermannstadt, în ciuda condiţiilor extrem de dificile de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerry Gane: "Eu nu mai cred în spanioli. De atâta timp ne tot amăgesc"

"Cred că a fost un meci bun. Nu era uşor în situaţia pe care o avem. Îmi felicit foarte mult jucătorii. O organizare foarte bună, nu le-am dat nicio şansă adversarilor. Am punctat exact când trebuia", a spus Gane.

Antrenorul lui Dinamo nu ştie ce jucători va avea la dispoziţie la următorul antrenament. Fabbrini e unul dintre cei care pot pleca. Este dorit de CFR Cluj.

"E greu să vă spun, fiecare dintre ei încearcă să găsească o soluţie cât mai bună. Cei care au rămas merită tot respectul. Cei din DDB au încercat să găsească o sulţie ca echipa să nu se destrame. 

"Nu este adevărat, nu mi-a spus nimic, dar în fiecare zi pot apărea decizii  pe care eu nu le pot controla", a mai spus Gane.

Reclamă

Jerry Gane: "Nu cedăm. Arătăm bine faţă de alţii"

Antrenorul "câinilor" nu are nicio speranţă de la acţionarii spanioli, care trebuie să aducă cinci milioane de euro în această lună, după cum s-au angajat prin mărirea de capital decisă la finalul anului trecut.

"Eu nu mai cred în spanioli. De atâta timp ne tot amăgesc. Am tot obosit să vorbesc despre ei. Cred în suporteri, în tot ceea ce fac. Ştim că nu suntem singuri. Ne trimit mesaje şi ne încurajează. 

Cred în băieţi, în această echipă minunată. În acest moment, eu zic că arătăm bine faţă de alţii şi nu cedăm", a mai spus Jerry Gane, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
  • Giani Kiriță este invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Puteţi urmări emisiunea pe www.as.ro/live
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și