Închide meniul

"Vine uraganul! În curând!" Italienii au luat-o razna după ultima postare a lui Dennis Man! Starul FCSB, rival cu Ronaldo şi Ibrahimovic? "Urmează ceva important!"

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 20:55

Reclamă
"Vine uraganul! În curând!" Italienii au luat-o razna după ultima postare a lui Dennis Man! Starul FCSB, rival cu Ronaldo şi Ibrahimovic? "Urmează ceva important!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dennis Man, postare viralăî

Printre echipele cele mai interesate de serviciile lui Dennis Man se numără Parma, formație la care evoluează și Valentin Mihăilă. Italienii vor să își facă echipă puternică și să se lupte pentru cupele europene. Iar Dennis Man este una dintre principalele ținte. ,.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man i-a pus pe jar pe fanii de la Parma

După ultima postare a lui Man pe Instagram, jurnaliștii de la Parma Live s-au grăbit să noteze că arădeanul încearcă să transmită un mesaj discret. Astfel, Dennis Man a distribuit o imagine dintr-un meci, cu un simbol de uragan și mesajul „în curând”. 

"Vine uraganul! În curând!", e mesajul pe care italienii l-au descifrat. 

"Cu siguranţă este un anunţ care trebuie interpretat. Nu este 100% sigur că se referă la un transfer cum nici nu este sigur că va veni la Parma, dar într-un fel sau altul urmează ceva important", mai scriu italienii de la Parma Live

Reclamă

Becali le-a dat termen până pe 15 ianuarie să spună dacă sunt de acord cu suma de 14 milioane de euro, pe care o cere în schimbul perlei sale. Italienii au propus 12 milioane de euro, iar restul să vină din bonusuri, anunță sursa mai sus citată. 

Italienii anunţă că Parma şi-ar dori mai întâi să-l împrumute pe Dennis Man, cu obligaţia de a-l cumpăra definitiv, însă este puţin probabil că Gigi Becali va accepta aşa ceva.

Gigi Becali nu se grăbește să îl vândă pe Dennis Man

Din informațiile AS.ro, Becali agreează şi varianta să-l păstreze pe jucător pentru a câștiga campionatul și a încerca să ducă echipa în Champions League. Finanțatorul FCSB speră astfel că ar putea obține o sumă mult mai mare în schimbul "perlei" sale.

Reclamă 4 / 0/3

Milan, Fiorentina, Parma și Roma sunt cluburile din Italia care s-au interesat de atacantul de la FCSB. Pe lângă acestea, Man a mai fost dorit, în trecut, de echipe precum Krasnodar, Dinamo Kiev sau Feyenoord.

  • 22 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 6,5 milioane de euro de către transfermarkt.com.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și