Închide meniul

"Vine uraganul! În curând!" Italienii au luat-o razna după ultima postare a lui Dennis Man! Starul FCSB, rival cu Ronaldo şi Ibrahimovic? "Urmează ceva important!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 20:55

"Vine uraganul! În curând!" Italienii au luat-o razna după ultima postare a lui Dennis Man! Starul FCSB, rival cu Ronaldo şi Ibrahimovic? "Urmează ceva important!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dennis Man, postare viralăî

Printre echipele cele mai interesate de serviciile lui Dennis Man se numără Parma, formație la care evoluează și Valentin Mihăilă. Italienii vor să își facă echipă puternică și să se lupte pentru cupele europene. Iar Dennis Man este una dintre principalele ținte. ,.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man i-a pus pe jar pe fanii de la Parma

După ultima postare a lui Man pe Instagram, jurnaliștii de la Parma Live s-au grăbit să noteze că arădeanul încearcă să transmită un mesaj discret. Astfel, Dennis Man a distribuit o imagine dintr-un meci, cu un simbol de uragan și mesajul „în curând”. 

"Vine uraganul! În curând!", e mesajul pe care italienii l-au descifrat. 

"Cu siguranţă este un anunţ care trebuie interpretat. Nu este 100% sigur că se referă la un transfer cum nici nu este sigur că va veni la Parma, dar într-un fel sau altul urmează ceva important", mai scriu italienii de la Parma Live

Reclamă

Becali le-a dat termen până pe 15 ianuarie să spună dacă sunt de acord cu suma de 14 milioane de euro, pe care o cere în schimbul perlei sale. Italienii au propus 12 milioane de euro, iar restul să vină din bonusuri, anunță sursa mai sus citată. 

Italienii anunţă că Parma şi-ar dori mai întâi să-l împrumute pe Dennis Man, cu obligaţia de a-l cumpăra definitiv, însă este puţin probabil că Gigi Becali va accepta aşa ceva.

Gigi Becali nu se grăbește să îl vândă pe Dennis Man

Din informațiile AS.ro, Becali agreează şi varianta să-l păstreze pe jucător pentru a câștiga campionatul și a încerca să ducă echipa în Champions League. Finanțatorul FCSB speră astfel că ar putea obține o sumă mult mai mare în schimbul "perlei" sale.

Reclamă 4 / 0/3

Milan, Fiorentina, Parma și Roma sunt cluburile din Italia care s-au interesat de atacantul de la FCSB. Pe lângă acestea, Man a mai fost dorit, în trecut, de echipe precum Krasnodar, Dinamo Kiev sau Feyenoord.

  • 22 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 6,5 milioane de euro de către transfermarkt.com.
Recomandări
  • Dennis Man este curtat de mai multe echipe
  • Italienii, puși pe jar de ultima postare a starului de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și