Închide meniul

Gigi Becali a recunoscut câţi bani a investit la FCSB. Suma e uriaşă şi i-a îmbogăţit pe jucători: "Au fost salarii de 40 de mii de euro pe lună"

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 20:45

Reclamă
Gigi Becali a recunoscut câţi bani a investit la FCSB. Suma e uriaşă şi i-a îmbogăţit pe jucători: "Au fost salarii de 40 de mii de euro pe lună"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a recunoscut câţi bani a investit la FCSB

Gigi Becali spune că, şi înainte să preia echipa de la Viorel Păunescu, avea deja 10 milioane de euro investiţi la echipă. Ulterior, omul de afaceri a investit masiv pentru a transforma echipa într-o adevărată forţă. Iar planul a dat roade rapid. În 2006, echipa lui Gigi Becali ajungea până în semifinalele Cupei UEFA (n.r. – actuala Europa League). Apoi, echipa condusă de Olăroiu s-a calificat şi in grupele UEFA Champions League, acolo de unde Becali a încasat zeci de milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu, Gigi Becali, vreau să fac bani. La mine e diferit ca la toți patronii. Păi, eu aveam, la un moment dat, 40 de milioane de euro băgați în club plus încă 10 milioane băgați atunci când am luat echipa de la Păunescu. Dacă eu făceam cum face Iftime, spre exemplu, nu mai scoteam niciodată bani, nu mai ajungeam să fac profit. Dacă după atâția bani am început să am profit", a spus Gigi Becali pentru Prosport

Gigi Becali: "Banii mă interesează mai mult decât performanţa"

Gigi Becali spune că, în acest moment, îl interesează mai mult banii decât satisfacţiile pe plan sportiv. Dennis Man, Florinel Coman şi Olimpiu Moruţan sunt jucătorii pe care Becali visează să îi vândă pe zeci de milioane de euro. 

"Mă interesează banii mai mult chiar și decât performanța. Eu nu am păcălit pe nimeni. La mine au fost salarii de 40 de mii de euro pe lună. Iftime, la Botoșani, dă 3-4 mii de euro salariul pe lună. Cu ce mai ia din drepturile TV și dacă mai vinde un jucător este tanda-manda. La Becali nu e așa și asta trebuie să înțeleagă toată lumea”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și