Închide meniul

Gigi Becali a recunoscut câţi bani a investit la FCSB. Suma e uriaşă şi i-a îmbogăţit pe jucători: "Au fost salarii de 40 de mii de euro pe lună"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 20:45

Gigi Becali a recunoscut câţi bani a investit la FCSB. Suma e uriaşă şi i-a îmbogăţit pe jucători: "Au fost salarii de 40 de mii de euro pe lună"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a recunoscut câţi bani a investit la FCSB

Gigi Becali spune că, şi înainte să preia echipa de la Viorel Păunescu, avea deja 10 milioane de euro investiţi la echipă. Ulterior, omul de afaceri a investit masiv pentru a transforma echipa într-o adevărată forţă. Iar planul a dat roade rapid. În 2006, echipa lui Gigi Becali ajungea până în semifinalele Cupei UEFA (n.r. – actuala Europa League). Apoi, echipa condusă de Olăroiu s-a calificat şi in grupele UEFA Champions League, acolo de unde Becali a încasat zeci de milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu, Gigi Becali, vreau să fac bani. La mine e diferit ca la toți patronii. Păi, eu aveam, la un moment dat, 40 de milioane de euro băgați în club plus încă 10 milioane băgați atunci când am luat echipa de la Păunescu. Dacă eu făceam cum face Iftime, spre exemplu, nu mai scoteam niciodată bani, nu mai ajungeam să fac profit. Dacă după atâția bani am început să am profit", a spus Gigi Becali pentru Prosport

Gigi Becali: "Banii mă interesează mai mult decât performanţa"

Gigi Becali spune că, în acest moment, îl interesează mai mult banii decât satisfacţiile pe plan sportiv. Dennis Man, Florinel Coman şi Olimpiu Moruţan sunt jucătorii pe care Becali visează să îi vândă pe zeci de milioane de euro. 

"Mă interesează banii mai mult chiar și decât performanța. Eu nu am păcălit pe nimeni. La mine au fost salarii de 40 de mii de euro pe lună. Iftime, la Botoșani, dă 3-4 mii de euro salariul pe lună. Cu ce mai ia din drepturile TV și dacă mai vinde un jucător este tanda-manda. La Becali nu e așa și asta trebuie să înțeleagă toată lumea”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și