Închide meniul

Mircea Rednic a anunţat plecarea lui Gabi Iancu de la Viitorul: "Eu sunt îngrijorat că trebuie să găsim înlocuitor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 15:35

Mircea Rednic a anunţat plecarea lui Gabi Iancu de la Viitorul: "Eu sunt îngrijorat că trebuie să găsim înlocuitor"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabi Iancu

 Gabriel Iancu este aproape de a pleca de la Viitorul. Anunţul a fost făcut chiar de Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 "Lipsește Iancu din lot, dar la el e o problemă medicală combinată cu o mică ofertă, am vrut să-l și protejez puțin. Sunt șanse să plece săptămâna viitoare.

Eu sunt îngrijorat că trebuie să găsim înlocuitor. Nu e nimic sigur, dar e o discuție avansată. Din ce țară țară? Din România”, a anunţat Mircea Rednic înaintea partidei cu Hermannstadt. 

Gabi Iancu trece printr-o perioadă fantastică

Gabriel Iancu trece prin una dintre cele mai bune perioade ale carierei. Golgheterul de anul trecut al Ligii 1, Iancu a marcat 4 goluri şi în acest sezon.

Iancu a fost la un pas să plece de la Viitorul şi în septembrie, atunci când Al Ahli a oferit 800 de mii de euro pentru atacant. Transferul a căzut după ce jucătorul a spus că vrea să rămână în România, pentru a nu pierde contactul cu echipa naţională. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și