Închide meniul

OFICIAL! Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor. Detaliile contractului şi prima reacţie a tehnicianului român

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 13:50

Reclamă
OFICIAL! Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor. Detaliile contractului şi prima reacţie a tehnicianului român

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu

UPDATE Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor. Tehnicianul a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă un an. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 "Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul Dan Petrescu pentru un contract valabil pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Dorim ca acordul să fie benefic pentru comunitatea noastră și îi dorim succes domnului Petrescu", anunță Kayserispor.

Dan Petrescu a ajuns cu întârziere în Turcia. Tehnicianul român a oferit şi primele declaraţii înainte să semneze contractul cu Kayserispor. 

"Sunt foarte încântat pentru că e prima dată când lucrez la un club din Turcia. Aştept cu nerăbdare să muncesc pentru a menţine Kayserispor în prima liga. Am fost în contact cu preşedintele în ultimele 2 săptămâni. Am urmărit ieri meciul şi sunt foarte mulţumit de rezultat (n.r. – 1-0, acasă, cu Malatyaspor)", a spus Dan Petrescu la sosirea în Turcia. 

Cât va câştiga Dan Petrescu la Kayserispor

Dan Petrescu va încasa 500.000 de euro, dacă va reuşi evitarea retrogradării, cu 100.000 mai puţin decât salariul lui Şumudică la Gaziantep.

Reclamă

Chiar contra lui Gaziantep va debuta Dan Petrescu, în următoarea etapă, pe 16 ianuarie.

Kayseri a câştigat ultimele două meciuri şi nu mai e codaşa clasamentului. De pe locul 21 a urcat pe locul 18. Dacă îşi îndeplineşte obiectivul Petrescu va obţine un contract de 1,4 milioane de euro pentru următoarele două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și