Închide meniul

OFICIAL! Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor. Detaliile contractului şi prima reacţie a tehnicianului român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 13:50

OFICIAL! Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor. Detaliile contractului şi prima reacţie a tehnicianului român

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu

UPDATE Dan Petrescu a semnat cu Kayserispor. Tehnicianul a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă un an. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 "Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul Dan Petrescu pentru un contract valabil pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Dorim ca acordul să fie benefic pentru comunitatea noastră și îi dorim succes domnului Petrescu", anunță Kayserispor.

Dan Petrescu a ajuns cu întârziere în Turcia. Tehnicianul român a oferit şi primele declaraţii înainte să semneze contractul cu Kayserispor. 

"Sunt foarte încântat pentru că e prima dată când lucrez la un club din Turcia. Aştept cu nerăbdare să muncesc pentru a menţine Kayserispor în prima liga. Am fost în contact cu preşedintele în ultimele 2 săptămâni. Am urmărit ieri meciul şi sunt foarte mulţumit de rezultat (n.r. – 1-0, acasă, cu Malatyaspor)", a spus Dan Petrescu la sosirea în Turcia. 

Cât va câştiga Dan Petrescu la Kayserispor

Dan Petrescu va încasa 500.000 de euro, dacă va reuşi evitarea retrogradării, cu 100.000 mai puţin decât salariul lui Şumudică la Gaziantep.

Reclamă

Chiar contra lui Gaziantep va debuta Dan Petrescu, în următoarea etapă, pe 16 ianuarie.

Kayseri a câştigat ultimele două meciuri şi nu mai e codaşa clasamentului. De pe locul 21 a urcat pe locul 18. Dacă îşi îndeplineşte obiectivul Petrescu va obţine un contract de 1,4 milioane de euro pentru următoarele două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dan Petrescu a ajuns în Turcia
  • Primele declaraţii făcute de româm

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și